V stredu 10.6.09 bol krásny slnečný teplý deň. Bol to deň, keď som práve mala už 17 narodeniny a som veľmi rada, že ubehol ďalší rok môjho života. V tomto veku je úžasné len jedno a to najhlavnejšie – dospievanie. Dectvo som nemala veľmi dobré, ale som rada, že si môžem aspoň to dospievanie užívať s mojou rodinou a mojimi priateľmi.
Najlepšie na tom je, že bol to pre mňa skvelý deň, pretože som rada, že si na mňa kopec ľudí spomenulo a aj od tých čo by som to nečakala. Samozrejme, že som podostávala aj nejaké veci, ktoré ma veľmi potešili ako napr. trištvrťové rifle s červeným srdiečkovým opaskom, ružové nohavice trištvrťové s bieloružovou peknou elegantnou blúzkou, nádherne dve kytice, veľmi pekné náušnice červené, ktoré som si kúpila sama k národkam, lebo som nemohla odolať. Práve v ten deň som bola aj s mojím veľmi dobrým kamarátom, s ktorím mi bolo veľmi dobre. Som rada, že aj po dlhšom čase som ho mohla opäť vidieť a práve na svoje narodeniny. Je to jeden z tých kamošov, ktorým môžem dôverovať a mať istotu, že aj v tom najhoršom by mi pomohol....potom, to ale nebolo všetko, pretože ma práve v ten deň pozval na obed a aj na zmrzlinu maminin bývali priateľ s ktorým mimochodom si veľmi dobre vychádzam, čo si myslím, že je veľmi dobré a aj sme stretli jedného s jeho kamošov, čo som chcela, aby sme ho niekedy aj vôbec stretli, pretože je to veľmi milý, zlatý, usmievavý pán s dobrým zmyslom pre humor.
Tak ja dúfam, že keď ubehne ďalší rok a budem mať už ďalších 18r. a užijem si kopec zábavy a zážitkov s rodinkou a mojími priateľmi, tak budem mať tiež taký skvelý deň ako som ho mala aj v ten deň.

 Blog
Komentuj
 fotka
emolove  13. 6. 2009 22:05
Tak to si mala naozaj pekné narodeniny..a gratulujem k 17-tke
 fotka
jay  14. 6. 2009 21:58
dosť oneskorene ale všetko Najlepšie k narodeninám. Sedemnástka je krásny vek
 fotka
syslik011  2. 7. 2009 19:59
to je skvele ze si sa mala skvele na mojich narodkach chybal jeden velmi dolezity clovek, a na druhy den menisu opicu som mala ale inak fajn
 fotka
antifunebracka  23. 3. 2015 16:50
to si mala velmi pekny den, nycca
Napíš svoj komentár