6:00 zvonim mi budik na mobile, vypnem budik natukam pin... vstanem, vyberem zo skrine neco na oblecenie, tasku a presuniem sa dole. Lahnem na gauc, zapnem telku. Este ide koniec reprizy novin na jojke. Mojmu zajacikovi dam papanicko a vodicku. Lahnem na gauc a cumim na Crepiny Plus.

6:08 mojej mamicke zvoni budi. Vstava, sprchuje sa, zide dole (zase len v zupane - neznasam ked to robi) a povie nech to okamzite prepnem na markizu lebo si chce pozret pocasie a spravy.

6:30 ranajky - ako obvykle vianocka a nutella. Caj je uz ladovy, newa, polku vypijem druhu vylejem do umyvadla. Po ranajkach sa prezlecem, ucesem, vycistim tie moje perly, a zbalim desiatu

7:07 zacina rozpravecka na markize (Oggy a svabi). Cumim do 7:15.

7:20 vyrazam s mojim hawkom na prechadzku. Za 5 min. som spet a sam psikovi ranajky.

7:30 prosim otecka nech ma zoberie do skoly, nakoniec suhlas a 7:35 vyrazame.

7:45 som v skole. ok, prvy dejak rychlo nacmaram poznamky. Cely dejak strasna nuda, az na konci hovori profka o keltoch. O tom aki su teraz moderny naky Lord of the Dance a zacne predvadzat ako STEPUJU. Cele trieda lahne smiechom. Zvoni. Hura

8:55 bleq druha hodka hudobka. Recitujem so spoluziackou piatu symfoniu. Ok pocuvame ludovky (to bude maturitna tema ziaci - ako moze vediet, co bude za pet rokow???)

10:00 solina. Nuda - pravopisko, a uzasne ucivo de namiesto krajsky urad napisem krajsky hrad (mam proste IQ velmo vysoke)

10:55 bleq bleq bleq bleq franina. Wow dneska nskusala robila sme zazivne vecicky typu Qui dans ta classe a la meme taille que toi? Qui dans ta classe aime la meme couleur que toi? Potom necom nacmarame do pracaku a zvoni - hura.

11:50 anglina. Pohodicka, robim debility, profka rozsadi mna a moju spolusediacu. Moj spoluziak kritizuje moje nadherne tenisky, ze su spinave naco moja spolusediaca, ktora prave si odo mna odsadala povedala: "tek jej ich vyliz" na co profka na nu zacudovane pozrela a povedala ze je uz asi hlucha (prave prisla z vysky - je s nou strasna sranda)

12:45 telak. prezliekame sa v pohodicke v satni a cakame co bude. Pride profka ze ideme si zabehnut sestminutovecku. My - kratke tricka (jedna moja spoluziacka mala dokonca kratase) vonku - 10°C. Behame, zabehnem 1200 m mam pocit ze bud hodim tycku alebo zabijem na telocvikarku.

13:35 matika. Som tak vycerpana ze ani nerobim debility. Len sedim a zoparkrat idem zotret tabulu.

14:20 konecne obed - fuj azijska panvica. Kecame so spoluziackami, vyberam z jedla to, co je jedle.

14:53 stojime na zastavke mam taky pocit ze fakt hodim tycku.

14:57 konecne prisel bus, konecne... odvezem sa az 2 zastavky, vystupujem a huraaaaaa na hodinu piana. Pridem o 5 min. neskvor, ucitelka na mna nakrici, ze nestihneme prebrat celu latku. Hram strasne pomale skladby, pri ktorich zaspavam.

15:50 konecne konec hodiny, palim domov. Pesi asi tak 20 min.

16:10 som doma, nacmaram ulohu z franiny (ale iba polovicu, druhu opisem zajtra v skole od nekoho), chcem si napisat ulohu z matiky, ale ucebnicu mam v skole. Ok dlabem na to. To je cela moja priprava do skoly. A co ted? No predca hned na birdz!

 Blog
Komentuj
 fotka
kajci11  28. 1. 2008 17:47
Pekny den keby som mal aj ja taky.Ty vstavas o 6:00 ja o 5:00 aby som stihol skolu musim ist dialkovym busom a potom mhd asi 10 zastavok a potom 500m do skoly a este som ani raz nestihol
Napíš svoj komentár