Kráčam chodbou, farby vyblednuté, šedasté. Ťahajú do stereodepresie, no nie je to úžasné..ako prostrdeie dokáže človeka dostať na nože. Alebo na motýlie krídla. Záleži aké prostredie ľudia cítia. Tu cítia bezmocnosť, ak len bezmocnosť sa cítiť dá, to keď tlmené svetlá ťa ťahajú do streopekla. Pochmúrnosť svetla. Pochmúrna veselosť v nove pokrivenej, za prvé miesto v mlinčekovej dokonalosti udelené, to obraz na tej spráchnivenej stene. A ľudia kráčajú, ak hroch, je počuť zvuk pochodujúcich topánok. Hlavy v pravidelne sa kývajúcom rade zoradené. Tak tmavé, tak pusté. Pusté ak hrad, kde už len na tej ktorej stene sa zrkadlí osobnosť osoby unesenej. Kalné svetlo kalí im tváre, ale to sú už možno skalené samé. Tak neznesiteľný raj, kúsok pekla na predaj. Nechutná uniformita sa tu (ne)skrýva, to ako každý pod módnym nátlakom býva.
A svetlá sa stále snažia z teba zvyšok osobnosti vytlačiť. Kráčame do mlynčeka, kde sa necháme na novo zostaviť.. A v diaľke znie tá známa pieseň. To vždy na jeseň..Pink floyd a ja.Pridaj sa k nám do pekelného raja.Kde pravdu strácaš v momente prekročenia brán. Tak sa pešiak bráň!
Diskusia?Zabudni!Mozog sa ti zahustí.Myslieť už nemusíš. Stačí, keď dospeješ. A na spiš si privykneš. Borovička či hruška?Záleži od miery hnusu a či ti budemn mať kto dať pusu.
Zas cítiš tú bezmocnosť. Štiridsaťpäť minútová absolutistická mocnosť.Žlč-To z toho výkriku-,, Mlč!!,, Vraj úcta?a k čomu..k šašovy počmáranému? Vedomosti máš, napriek tomu ma do stand by režimu dostávaš. Ja hlavu neskloním, ani sa v chrbte neohnem,a ani sa pred tebou skrývať nebudem. Nikdy ti tú tvoju pedagogickú zabednenosť nezabudnem!
Maškara jak vystrihnutá z filmu the Wall.Ja nie som vôl. To ty. Ty kreatúra na mraky.Karikatúra a výsmech edukácii. Osoba brániaca diferenciácii.
Nehovorím len o tebe, ale aj celkovo o tomto systéme.Do ktorého každé ráno všetci dobrovolne ideme. Ale ty, ty si personou, dokonale zobrazujúcou tento hnoj. Hoj, mor ju papľuhu. Aj všetky z jej druhu. Scholastika sa už dávno nenosí, tos i zapamätaj poprosím.Aj s tým tvojím nadutým poprsím.To, že máš vedomosti, neznamená, že máš ctnosti ty nátura. V podstate si dutá ak rúra. Holé fakty neznamenajú nič. To ty ale nevieš beech. Namyslenosť tvoja nemá hraníc. Zrejme si ešte panic. Pannou označiť ťa nemôžem, nemáš na to totiž dušu. To mi ver.
To,že ťa nazývam osobou, si ceň. Osobnosťou si totiž nebola nai jedne deň. Si dutá ak peň. A navyše tak ak on práchnivieš. Aj napriek tomu ma serieš. Či práve pre to? Si ak geto. Uzavretá od zvyšku sveta.Kráľovná toho stereosveta.Ty vzor bezduchých vedomostí. Tej mlynčekovej dokonalosti.
V podstae si najväčší úbožiak. Si ak ja. Ak žiak. No ty narozdiel odomňa už dlhé desaťročia nemáš právo na názor. Tak tie móresy tlačíš aj na náš dvor. Žvásty a drísty. Hlísty,padajú ti z toho otvoru, čo máš na ksichte.
Myslíš si o sebe,že si niečo viac. Že si viac než ten šrac. Že si viac než ja.A snažíš sa nás dostať tam,kam teba súdruh Voloďaja. Názory iné neprípustné. Na sebe obleky nepriepustné. Sme ak rodinka úžasných, tá čo zo zákona nemôže svoju výnimočnosť prejaviť.
Ani sa mi nedívaj do očí. Inak ťa moja dôstojnosť omočí. Dnes sa už aj za stupiditu dáva titul? Vyzreáš ak keby ti ho dalko nejké zviera. Podľa tvojho ksichtu, typujem pitbul. Los idiotos - v Grécku tomu hovorili paidagogos. Kedysi to dobre mysleli. Pán a pani Komenský, keď niekde pri Brode šukali. Ani ich synáčik to nemyslel zle. Kto mal v tedy vedieť, že o pár storočí si budú pansofiou vytierať prdele..

 Blog
Komentuj
 fotka
kloven  25. 10. 2011 21:16
M-m-m-m-m-m-onster diss.
 fotka
olafazola  16. 11. 2011 13:45
@kloven mám to brať pozitívne?
Napíš svoj komentár