Žvásty,drísty,kokotiny, Kecám píšem píčoviny. Na miesto prstov pero do krku strkám. Snažím sa tak prežiť tých pár dní,kým ti znovu dám..

Vzdych a v hlave nič..Strich..Nie je to len vpich. Asi to bude láska. No nie tá dnešná.Tá po ktorej posteľ praská. Viete decká,tá..po ktorej srdce praská. Prásk tam..Úsmev a spev.Jedno pohladenie a už to je. Komédia i dráma.To sa vo mne odohráva. Bozk,úsmev,objatie.Na streche strachu pristátie. Moja šija..
-Čo som ti ja?!-
Chvenie,šťastie,zármutok.
-Tak zase o rok?-
Mám (po)cit. Po cite cit.Cítim,mám (po)cit.Po cite sa cítim, teda (po)cit mám.(Po)Dám ti seba v (po)cite. Post coitus. Post citus. Si ak vírus.Po cite sa cit objavý.Obavy.Tie teda mám.Útecha,zmierenie,bozk,zajatie. Na streche orgazmu pristátie.Verím v teba,verím v nás. No neverí nám čas. A ani tá diaľka mizerná. Tak ani my im nevreme! Verme sebe. Verme tebe,verme mne. Vreme v seba! Verím v teba. Asi som sa zmýlila. Prepáč ak som to urýchlila. Hrdlo zviera je to (po)cit. Niečo ako vina. Ale ja nemám byť z čoho vinná. A možno len viera. Tá čo vraj neumiera. A ak hej,tak posledná. Pred ňou ešte umriem ja. Vrana k vrane. Cihla k cihle. Ja ku tebe. A ty ku mne?Som si istá no neviem čo ty. (Po)city.Po cite cit. Po cite nič..

 Blog
Komentuj
 fotka
sugy1  17. 10. 2011 16:56
Bisťu, avantgarda, za ktorú by sa nehanbil ani Baudelaire. Ale bavilo ma to, dobre skladané slová
 fotka
ceruzisko  17. 10. 2011 19:22
v Brn bolo teda dobre!
Napíš svoj komentár