Som taká aká som.A ty ma takú chceš.No o mnohých veciach zatiaľ nevieš.Vraj Laco nikdy neklame. To preto desím sa nocí a dní a toho žeravého kotúča,čo visí nám nad mestom. Laco varj ešte povedal,že to nikdy neprestane a tak sa desím dní a nocí a toho strieborného kotúča, čo chechtá sa mi nad mestom.
Som tak patetická, že mi aj sám hololý úd sa divý. A ten už teda videl divy.. Mám starch,že by si mohol ma zasiahnuť, a ja tu nemám žiadného Foresta Gumpa, čo by ma mohol odtiahnuť.
Neviem ako to povedať..Prosto sa bojím mať rád..teda rada. Už tu stála celá rada,mužov,čo ma toho chceli pozbaviť,vedeli sa so mnou baviť,aj sa na mne odbaviť. Ale ja na nich nie. To celé však pominie...Či máš strach ak ja,to zanená,že sa nemôžme jeden druhému dostať do toho pekelného raja,do miesta,kde len James Bond,omylom to pre pár starých služobných bômb vročil a že mal povolenie zabíjať,tak tam niečo strelil. Ja viem,že ma maš rad takú akú ma poznáš,takú ako ja no ja sa teraz obávam,že občas tie moje úlety z introraja.Dokážu človeka vydesiť. Des na niť viem zasevsiť: tenká občas praskne a ťa tým desom do tváre fľasne.Ťa o zem pľasne..
Óh veď ty ani nevieš akú mám záľubu v ľuďoch a náturách. Možno by si sa zlakol a a vyprofiloval by sa ti zo mňa vrah.Ale je dosť parvdepodobné,že sa to hmýri len v mojich paranoidných predstavách. Mne sa v mysli rodí kadečo. Nie je to len také voľačo. Absinhtia,to tá zelená víla by sa tomu podesila..
Ako som raz povedala v miernom lásky afekte. Chcem byť tá najlepšia frajerka na svete.Lebo ty si to zaslúžiš chlape. To,nech nám to šlape..
Už prešiel týždeň,čo som spala pvú noc bez teba.no mám pocit,že by som ju každučkú radšej s tebou prebdela..

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár