Človek hreší ako tur s cigoškou v ruke a čiaporí po mokrom snehu preklínajúc kaluže po chlípnych cestách smerom k osudovej lekárskej fakulte Univerzity Kmenského.

S už asi treťou cigoškou prklínam Špagátovú pred nemocnicou v mlákach blízko nebezpečného vjazdu pre sanitky a po trápnom postávaní pred fakultkou úfam že nezočím Gréka vykračujúceho si so svojim gašparkocm v nohaviciach.

Hadím si to k vchodu, keď zavolá Špagátka, že je na ceste. Poberáme sa na anatku zdraviac sa s ostatnými ľudmi z nášho krúžku.

Stará i Šedivá už obliehajú chodbu. Ako veľké herečky schádzame kdesi dole. Zisťujeme, že ideme „na mŕtvoly“ avšak nikto nemá potrebné aparáty (sklapel, pinzetka na gašparka, smradlavé gumené rukavice, psychickú vyrovnanosť s tým, že sa budeme hrabkať v zosnulých sockách.

Zvíta nás asistent Malovec, nadržaný chlípny dedo. Započne praktikum a najebaný opierajúc sa o radiátor hádže chlípne vtipy pomedzi musculus humerus až musculi hypotenares.

Stíha strápniť „mytológa“ Mária (, , ..no kolega..ako hovoríme vede zaoberajúcej sa svalmi? : , , -počkajte, eee...mytológia? ? “, nešportujúcu Pavlu i Huga Mora Meru (nášho ekvádorčana), od ktorého vyjednáva banány priamo z banánovej republiky.

, , Priťahovačee, pozooor! .. nie preťahovače! ! ...muahahahahaa! “ pokračuje pán asistent vo výklade.

V pitevni chmatkáme mŕtvoly, koorporujem so Starou.

Malovec sa cez prestávku vychystá osviežiť sa „vodou“ (no úúúúrčite! ! ).

Po prestávke ide skontrolovať ako sme si to naštudovali:

Špagátky (krátka suknička, čierne čižmy, prsa skoro vonku: , , Dobrej den, kozy ven! “) sa pýta aký pohyb umožňujú ABDUKTORY pleca:

Tá rytmicky vypína prsia dopredu a dozadu so slovami: , , Tento? ? “

, , Hmmm, ukážte to ešte raz slečna...? ! “

, , Takto? “ opäť opakuje daný nezmyselný pohyb vnadami Špagátová.

, , Noo, to možno na MISS Universe.“ zachechtá sa Malovec.

Mário je poverený klinickou stránkou problematiky: Darmo tápa v hrubej knihe Vademeka:

, , Ale to je veľa strán! ! “ zaskučká.

, , No však preto to má v zadu obsah! “ napomôže Malovec.

Špagátka ma sexuálne obťažuje od chrbta a ja sa popri tom snažím tlmočiť plody kooperácie so Starou o úponoch a odstupoch svalov ramena.

K mrtvolám sa nedostávame, nuž si ich aspoň pofotíme. Mário stíska pečienku v boxe s formalínom, jedna herečka pri zanietenom počúvaní výkladu staručkej babky, takmer vstánúcej s jedného z pitevných stolov, brnká mrtvole (kadaveru) po zažltnutých (barsjakých nechtoch) a druhá škrabká gašparka.

...Budú z nás skvelí lekári! !

 Denník
Komentuj
 fotka
dragonfly  18. 7. 2009 14:48
Budú z Vás skvelí lekári sa mi lúbi heslo "dobrej den, kozy ven " tento sa mi lubil naj



super, ze zase pises
 fotka
olgojchorchoj  31. 7. 2009 20:37
Keby si ešte videla Špagatovu ako v tych cizmach bielom plasti a kozami skoro ven poukazuje ze vyzera ako dojicka krav...a fkat vyzera D
Napíš svoj komentár