Po tom ako som si ráno v telke pozrel napínavý film o slečne s transplantovaným srdcom, ktorej sa následne vynárali spomienky od darkyne (film začal tým ako sa dvaja przdnili, čiže som to tým pádom dopozeral do konca), som sa vybral napokon predsa len podporiť kolegyňu budúcu lekárku/vrahyňu do školy.

Doma som však počas prírav na cestu pochlipkal pár pohárikov koňaku s kofolou, načo sa mi šlo z domu hneď trochu svižnejšie.

Pred školou čakajúc Roba a zároveň úfajúc, že kamoška napokon skúšku spraví, som neodolal a odbehol do našej školskej krčmi a sitahol medzi sockami štamprlu fernetu len tak na posilnenie. Chvalabohu už inflagranti, naproti semestru, kedy sme tam so spolužiačkou vybiehali v plášťoch, čo jasne svedčilo akému povolaniu sa hodláme po skončení fakulty odvedľa venovať.

,,Počkajte ma v socka pube!“ Oznámila napokon do telefónu spolužiačka a ja som sa vybral naproti Robovi, ktorý zatiaľ uviazol v nejakej zácpe.

Cestou som však zahol k nonstopke Hviezde, kde som za gastráč kúpil ploskačku Fernetu a cigošky, vložiac ci ich do svojej objemnej bundy.

Robo ma už čakal v socka pube a ja som po odbehnutí na hajzel zistil, že zamestnanci vyvesili tabuľku: „dodržujte čistotu!!!“. A to konkrétne potom ako som v domnení že som v danom podniku stratil študentskú kartu, s neúspechom ju hľadajúc mierne nepotriafal to hajzla, keďže som sa vo vytržení ponáhľal a zima mi skrehla prsty i gašparka...

Okrem toho som im tam akiste vtedy zaniesol aj hrudy snehu na topánkach a bez karty sa znechutený vrátil preč. Načo som neskôr zistil, že študentská karta spočíva v Robovej peňaženke.

Dnes teda čakajúc na verdikt spolužiačky, čakali sme slušne v Socka pube. Povedla už vyspevoval akýsi skrachovaný tenor či operný spevák a ja som špekuloval ako z ploskačky dostanem jej obsah do pohára. To som napokon vyriešil popíjaním Fernetu na toalete a pomaly dobiehal svoju už vyhasínajúcu alfa náladu.

Spolužiačka Špagátka napokon dobehla a oznámila nečakanú novinu. Skúšku nespravila. Z toho dôvodu sa však rozhodla ožrať sa a netrvalo dlho, keď po miešaní vína a fernetu, rozleivala po stole kofolu, odbiehajúc sa vyvomitovať na záchod.

S rizikom sme ju napokon nechali dopraviť sa na intrák bez spoločnosti a tak sme mali možnosť zhliadať ako si to kľučkovito hadí k eline.

Zbehli sme ešte do teska kde som rozbujarený s alkohole v krvi kopol nechtiac jednej pani do tašky, nad čím sa nechápavo pozastavila. (Namal som pri Tescu pobehovať ako kozička).

Cestou domov som napokon tirezvel a tešil sa že aspoň ja som na našej škole úspešný. Bárs som si aj na opraváku z histológie pomýlil tentoraz vagínu s jazykom...

 Blog
Komentuj
 fotka
milli666  7. 5. 2010 20:16
To si celý film kukal len preto, že si to na začiatku niekto rozdával
 fotka
olgojchorchoj  16. 5. 2010 21:08
Nooo..sak bola tam motivacia..
 fotka
burn  11. 7. 2011 19:36
pobavena ja som si na opravaku z histologie pomylila mliecnu zlazu s epifyzou, neviem co je horsie
 fotka
dragonfly  16. 7. 2011 13:14
lekárku/vrahyňu veris tej kolegynke teda pekné
 fotka
olgojchorchoj  16. 7. 2011 16:30
Ona si je toho vedoma, napriek tomu ma toleruje, za co som jej vadcny
Napíš svoj komentár