Človek mááá , nudí sa..a vtedy mu napíše kamoš Mládežník, či s ním neskočím von a potom na trsačku. Proč ne!

S cigoškou ho očakávam pri Tescu , keď sa znenazdajky objaví aj s kamarátom. Ideme kúpiť alko, s Mládežníkovím kamarátom to vezmeme do vlastných rúk , čo je chyba, keďže zvolíme wajno, prízvukujem bez vývrtky ktorá by bola po ruke.
Dohadí sa ďalšia Mládežníkova kamoška lezba Suzan a s mladým zvolia prezmenu vodku.

Hľadáme vhodné miesto, keď vytypujeme fontánu a krovie na Šafku. Pozzzooor, nevieme otvoriť wajno, nuž to skúšame s Mládežníkovím kľúčikom od šatne zo školy. Človek máá,, stane sa, že daný klúčik mu zlomím... Nuž obetujeme aj kľúčik od bytu Mládežníkovho kamaráta. Kľúč sa opäť láme bezvýsledne.

Máme však vodku a ja so Zuzou sa nadrbkáme skôr ako sa stačí glg újsť mládežníkom.
Náhle Mládežník vykríkne: „Policajti...bežíme!“ Oči nás utvrdia, že máme naozaj dočinenia s pánmi zákona, nuž bežíme. So Zuzou ďaleko v popredí, mládežníci zaostávajúc, Mládežník dokonca po ceste zablúdi. Vraciame sa na miesto činu po cigošky, kt. sme každý vytratili a po nápoje.

Mladý pár sediaci pri rovnakej príležitosti na fontáne nám odkazuje: ,,Chlapci vás pozdravujú... a mimochodom.. prečo ste bežali??“

My sa v strese nedokážeme vyjadriť, keď nám vysvetľujú, že pred mestskými policajtmi je bežať zbytočné.. avšak kto bude platiť pokutku za mládežníkov s fľaškou v ruke...

Potom ako sa na nás párik pobavil, pokračujeme v popíjaní (zuza sa zúfalo páriku spýta či sa môžme tváriť, že tam všetci popíjame svorne spolu)

Riešime, či ďaľšie kočky opodiaľ pijú čučo, ale vyzerajú na to príliš nóbl. Párik nás opúšťa a to už Zuza zdraví každého staršieho občana a neskôr rozoberáme problematiku trojného bodu vody každý po svojom. Mládežníci stále triezvo sledujú situáciu.

Prichádza Zuzina lezbická kamarátka. Vyzerá ako chalanisko a chýba je hŕstka zubou. Vehementne sa pokmotríme a vyhadíme sa po ďalšie nápoje kedže vodku sme minuli.

Cestou pútame nemalú pozornosť, držiac sa všetci traja svorne za ruky (mladežníci si šli radšej po svojom v bezpečnej vzdialenosti od nás).

Narážame na húf inlinistou korčuľujúcich po Špitálskej. Poooozoor nie len narážame aj zrážame.

So Zuzou sa zhodneme, že nám treba cikat. Vbehneme do jedného vchodu do dvora na spomínanej ulici a Zuza sa zúfalo opýta mladých nahodených rusiek stojacich pri aute: ,,Baby, kde sa tu prosím vás môžeme vyšťať?" Tie nechápavo pozerajú. Ja sa situáciu pokúšam objasniť slovami: ,,We want to piss." To už sa rusky radšej otočia na opätku a so Zuzou sa odľahčíme do kríkov a na chodník pri aute.

Stretáme chalaňa, ktorého chcú baby zlanáriť do 4Pink´s. Ten im to prisľúbi, ale v danom momente nemá čas. V Richmane kupujeme vodku či sa pri okienku v tej chvíli hadí rada či nie... Spokojní sa rinieme ďalej, keď stretneme Zuzinu známu, ktorá nám vysvetľuje zmysel bytia či niečo podobné: pamätám si len útržky. Niečo ako: ,,..To máte ako žuvačku, keď ju natiahneš...“

Po tom ako sa ma snažia slečny presvedčiť nech idem s nimi do 4pink ´s a pozzor s tým, že za nich zacálujem vstup, sa nenápadne vyhadím a utekám za mládežníkom... Ešte pokriky: ,,Marek, pčkaaaj!“ Doznievajú za mojim chrbtom, ale márne.

 Blog
Komentuj
 fotka
elwinko  15. 9. 2008 20:16
A pekný večer z Tebou...
 fotka
ohcysp  15. 9. 2008 20:23
Miléé.... Taky oddychový blog.....
 fotka
milli666  15. 9. 2008 20:27
pri čítaní tohoto blogu som sa celý časť poriadne smial-



tak mu trebá debilovi jednému-



živo si ta viem predstaviť, ako čakáš s tou Slimkou pred TESCOM- mal by si prestať fajčiť- jasne



fakt- je to dobre- dúfam, že aj ja s tebou niečo také zažijem
 fotka
olgojchorchoj  15. 9. 2008 20:48
neboj sa cica...coskoro...ak nie v sobotu
 fotka
dragonfly  21. 9. 2008 12:26
Vyborne veducko, aspon vidis co vsetko sa moze stat za jednu nevinnu noc... za cias kassidy sa stavali kadejake veci a to kazdy tyzden a pri pomysleni na to, ze spoje naspatek nechodili, volili sme svojsky typ dopravy... a nekoncili sme na nifkach... az mi to chyba



Esteze s tym mladeznikom kamaratstvo pretrvava... a to si este nedokoncil ako to skoncilo v ten vecer a ako to pokracovalo veducko veducko...



neviem sa dockat dalsich blogov z tvojho pera
Napíš svoj komentár