Kuráátko mááva jak na prvního mája, pričom sa obaja bezhlavo rozbiehame k sebe naprieč Župným námestím:

, , Kurááátkoooo! ! ! “ - , , Kurááátko dvaaa! “ náhle krikom pretíname dráhu heteráckeho páriku a pleeesk! ! ! :skočíme im takmer rovno do úsmevu a sebe do náručia.

Nuž čo, socky sa nezaprú, v ceste žiadna prekážka.

V čajovom obchode Kurátku vysvetlujem, ako ma prepadol ten geniálny nápad na Robov darček počas sprchovania sa (Hadička od sprchy neraz prináša i inšpiráciu, nie len blaho).

„Tak a teraz už budeme ozaj najváčšie herečky! “ už si predstavujúc ako bafkám (čiapkam, komorním) z cigošky na dlhej čiernej vysúvacej špičke.

Ochlipák Robo nás nasledne očakáva na mieste stretu sociek a ja využijem že predajňa na spomínaný objekt sa má nachádzať niekde po blízku.

Tri krát obieham pochybné sídlisko, oslovujem ochlipákov, robotník ma vyhreší že mi môže tehla padnúť na hlavu „tu sa stavia! ! “ a nakonec mi prst ukúže nejaké skladisko. Vybehnem po schodoch kde holohlavý hulič ponúka barsjaké veselé predmety. Malá predajnička na tmavej chodbe v starej budove, dvere s guľou, treba klopkať, povedla akásia malá honiareň s gaučom. Spokojný s herčkovskými špičkami sa hadím za svojimi sockami.

Robo vyzvedá čo je vec ktorá bude spôsobovať blaho, lež omnoho elegantnejšie a orginálnejšie (chveje sa pred predstavou že to bude predsa len ten vybrátor)

V čínskom bistre si pochutnáme na kačici, ktorú čin čong vyťahuje spod stola ako nejakú handru (ludovo vechť). Kuráátko chytajú socka inštinkty, a obzerá sa čo by potiahla, dostáva sa však len k sójovej omáčke a tabasku, po ktorom sa jej skriví papuľa a je rada že je rada. Rovnako ako zamietneme nápad vypiť čongovi kofolku na múriku.

Smer SOCKA PODNIK (SOCKA PU :

Navonok normálni decentní zákazníci a rodinky s kočárikmi, v skutočnosti ochlipáci a alkoholici, posedávajúci na cigoške v malej krčmičke za Starou tržnicou.

, , ....Klitoris...... osraté prsty.... dal by som si povedať....“ zaznievali útržky rozhovoru troch ochlipákov pri vedlajšom stole. Ten najsamchlípnejši len skladal brýle aby dovidel na kurátko, ktoré už malo hlavičku zaklonené za stoličkou, keďže jej po pár pohárikoch zdanlivo oťažievala.

, , Masti sa! ! ! ! “ prebral som ju v ruke držiach nechtíkovú masť na jej ekzémy. Kurátko ešte prebehlo prstami namočenými v NIVEI musculus orbicularis oris, časť nad labia superior, prebehnúc prstami kolmicu na Philtrum (brázdu pod nosom).

Povedla: , , Ľaľa! teta s kočárikom čo tu sedela aj predčerom.“
Ajajajaj už sa tackáme drahá mamička....

„Aaaaa, ešte si dáme jednu rundu“, dopíjajúc nezvykle lacné červené wajnko.“

Kurátku sa križujú oči, Robo sa snáži niečo rozorávať, nikto ho však zas moc nepočúva. Kurátko odbieha vycikať sa na záchod balansom pomedzi stoly.

, , Kuráátka, počujte, som došla na hajzel a taká teta tam bola len v gaťkách, holé cici.“ Ostalo začudované naše kurátko Iwanka.

V dverách krčmičky sa koketne nakláňa mladá exotická dievčina, vari čašníčka? ? Koketne sa snaží so zákazníkmi nadviazať plnohodnotné debaty, avšak priečelie starej tržnice je jej jediným poslucháčom.

, , Táák! PLESK šlahne koketná dievčina pohár piva pred chlapíka (snáď umelca, alebo fetoša), ktorý sa začne znechutene oprašovať od rozliateho piva na tričku a nohaviciach.“

Exotická slečna, spokojná vchádza dnu, o chvíľu už s našpúlenými perami prisadá k mladým zákazníkom a zanietene im rozpráva čosi v inom jazkyu... tí sa v trápnej chvílke dívajú radšej na priečelie tržnice. Slečna začíína žmurkať, ešte viac špúliť pery, načo už náhodní nezvyklí počestnejší zákazníci opúšťajú svoju stoličku s vankúšikom.

„Zapla....ááááá doneste nam ešte slečna! “ opäť si sadajú už takmer na odchode traja ochlipáci.

, , Myslíš že dnes pôjde robiť kozmetiku? “ Zúfalo s ama pýta Robo, ktorí skrs alkohol v krvi a nechuť zamietol zámer ísť do roboty hladiac na Kurátko, ktoré je v stave alfa oomega...

(Po hodine padania na zákazníčku Kurátko strháva spred obete plachtu zo slovami: NIE, NIE PRINCEZNÁ...KRÁĽOVNÁ! ! )

Potrhané biele oblaky sa veselo hadia na modrej oblohe, zamýšlame utiecť bez platenia, keďže hlavná čašníčka námatkovo odbehla kdesi do ulíc starého mesta.

S kofolou vypláchneme poháre s drahocenným mokom na dne a hadíme na nákupy, kde pocuckám roba v kabínke, on spokojný s nákupom, Kurátko hrajúc triezvu sa poberieme každy po svojom.

 Denník
Komentuj
 fotka
pancusiq  14. 7. 2009 20:02
az moc dlhe ale zaujimave
 fotka
dragonfly  18. 7. 2009 14:35
Ajajajajjj, veduci, taketo ochlipactva ... si sa teda vyfarbil

pekny blog, uz viem kde je ten socka pub ... uz viem kde hladat
Napíš svoj komentár