Úprimné kurča – tak sa volá jeden výrobok istej hydinárne. Je to neuveriteľný lapsus v pojmosloví, dnes je ale hlúpych názvov plno. Mohlo mať v názve napríklad: Poctivé mäso, alebo zdravé, a podobne. Úprimné môže byť vyznanie lásky, nie mäso.

Ale úprimné kurča sa dobre hodí na to dievča, ktoré mi vo fitku predvádzalo náradia. Príliš som si ju nevšímal a venoval sa totálnej deštrukcii vlastného tela. Bol som tam nováčik, ovládal som akurát ten šlapací stroj, lebo jeho mizernú verziu máme doma. Potom som chcel ešte niečo na náradí, ktoré vyzeralo ako robot zo sci-fi filmu. Asi som naň sadal ako Ivan na lopatu babe Jage, lebo to dievča, áno, úprimné kurča, sa sama ponúkla, že mi ho predvedie. A to som veru čumel, ako tá ho vedela predviesť! Videl som jej všetko, hoc bola oblečená. Keď som si nechal predviesť aj ten krám, kde sa leží dolu znak a posilňujú sa lýtka, jej šušula sa na mňa usmievala tým najúprimnejším úsmevom. Pravdaže, aj to dievča sa usmievalo – zlaté, maľované, blonďavé, ktorého zadok by som nechal portrétovať Michelangelovi.

Keď to vyzeralo, že už si mám siahnuť, prikvitol akýsi jej borec, čosi hnusného jej povedal a ona okamžite cupitala za ním do časti s činkami. Prečo som si istý, že to bol jej brat? Určite bol, také veci sa vycítia. Už na mňa iba placho zazerala z diaľky.

Potom... nuž potom som tam chodil ešte dva roky. Stále som dúfal stretnúť to úprimné kuriatko, ktoré mi predsa iba predvádzalo náradia. Nič viac, iba to. Ale ako ich vedela predviesť, panebože! Veď z toho nebolo nič menšie, ako vyznanie lásky.

 Blog
Komentuj
 fotka
tsar  11. 5. 2018 17:06
Závidím ti. Mne žiadne úprimné kuriatko nikdy nič neukázalo, samo od seba
 fotka
olovo  12. 5. 2018 04:28
@tsar
No hej, ale ja to neviem využiť. A veď na tej fotke vyzeráš skvelo, ako ten cár... len vieš, ako dopadol.
 fotka
pubertslatinocelny  16. 5. 2018 22:12
Lol
Napíš svoj komentár