Prišla domov zo školy. Zožrala pizzu a potom do seba natlačila ešte jednu Milu. sadla za komp a hor sa na pokec.. vsak mozno odpísal. Dnes bol pekný deň videla ho ako ide na vlak. Srdce sa jej neskutočne rozbúchalo. Chcelo sa jej smiať z toho, že ho vidí. No on si ju ZAS nevšimol.
Hmm tak ako predpokladala.. neodpisal, aj ked vnutri dufala ze napisal. Pisali si uz asi 2 mesiace, odvtedy co mu ako najebana napisal sms ze sa jej paci. Par krat sa videli chodia do skol do toho isteho mesta. Ona je z neho celá preč. Tie jeho modré oči! No on... akoby ho nezaujimala a nechcelo sa mu s nou pisat.A pre ňu to bolo všetko.
Sedí pred počítačom a premýšla čo robí zle. Dnes si dala aj mini, dlhé nalakovane nechty,vyzehlené vlasy... vravia ze je velmi pekna. Ale tak dokedy ma cakať? Na slova Ľúbim ťa, na nežné bozky, objatia a dotyky,vášnivé chvíle....alebo proste len tak byť s ním sama a pozerať si do očí.Užju nebavia tie zalúbené pesničky a predstavy .. ona chce zit!

 Úvaha
Komentuj
 fotka
dungeo  11. 6. 2008 17:04
Hm, vsetko ma svoj cas a krasa nie je vsetko A mozno by jej pomohlo nepit a potom nerobit hluposti
 fotka
luc.ka  11. 6. 2008 17:13
keď to nejde, tak to nejde... nech skúsi iné(ho)
 fotka
flavia666  11. 6. 2008 23:48
mozno pomoze trosku nevnucovania a ocitej pohrdavosti..dojde mu, ze us nie je od neho zavisla..aspon to bude vyzerat na vonok, a jeho to potom mozno zacne mrziet..ale vsetko je len mozno..
Napíš svoj komentár