Bolo poriadne teplo. S babami sme z dohodli, že sa pojdeme kúpať. Sadli sme na bicikle a sli na jazero vzdialené 14 km....cize asi hodina bicyklovania, no co už aspoň budeme mať pekné nohy.

Boli sme už skoro tam. " Počkajte, zastavte, ahaa zdvihnite ten mobil!" Barbi sa zohla po telefón. A baterku. Zložila ho a ukázala nám. Bol to úplne suprový vysúvasí Samsung..vyzeral super a ešte k tomu aj pekne draho... ). Boli sme taaaak šťastné. Začali sme uvažovať čo s ním. Kúpime si do nho SIM kartu a budeme ho používať spolu...Jasne a telefovat hockomu...bola by haluz..No prišla som na oveľa lepší napád. Predajme ho! Šak kolko kesh by sme zan dostali!!! Jasnéé a spravíme super obrovskú prázdninovú buli, a tolko chipsov že až praskneme ) A nikto na tú buli nezabudne....
Rozprávali sme sa počas bicyklovania. Nasli sme si naše mietso....stále sem chodievame je tu pekná piesková pláž. Stále sme boli s toho mimo a kecali o tom. Ked som si odlozila bicykel všimla som si dve dosť zúfalé asi 20 rocné baby. Prehrabávali sa vo svojom ruksaku,akoby nieco hladali. Jedna baba vytiahla mobil a niekomu volala. Nič! Vraví tá druhá..
Do piiiiiiiiiii***eeeeeee pomyslela som si. Aha. Všetky baby pochopili. Pozerali smesa na seba, že čo spravíme. Ne nedajme im ho, srať na nich. Tá baba vyzerá fakt zúfalo, šak skoro plače! Vybrali sme mobil s tašky a Katy prišla k nim. Je to vaše? Babe sa rosvietili oči. Aaaano vzala je ho z ruky a obímali sa s kamoskou.

Ani si nie som istá či povedala ďakujem.A naša buli bola v nedohladne..aspoň sme spravili dobrý skutok.

 Blog
Komentuj
 fotka
lynettka  28. 8. 2007 15:57
urcite je to lepšie ako predat mobil.Si ce za to mozeš mat prachy, ale tak ani tebe by sa nepacilo keby sa mobil stratil tebe a ten dotyčný ktorý ma ten mobila vie ze sa trapiš ti ho nedaa...dobre ste spravili..je dobre ze ste sa nedali zlákať vidinou penazi
 fotka
hermy46  28. 8. 2007 16:07
Ja som raz takto našla 1000 SK a hneď na to majiteľa!!! ten bol potom z toho tak šťastný- inak by jeho chudáčikovia psy nemali mesiac čo žrať!
Napíš svoj komentár