Bol raz jeden chalan a jedno dievča. Dávno predtým sa mali radi. Vyzeralo to medzi nimi dobre a aj tak, že by mohli byť pekný pár. Písali si sms aj ju odprevadil domov,ona bola taká šťastná. Chcel s nou chodit no ona sa zlakla. Odmietla ho.
Pre neho nastal zlom. Urazil sa. Zacal ju neznášam.Čím dlhšie to trvalo tým viac ju nenávidel. Našiel si babu. Bol ňou moc zaujatý. No na predchádzajúje dievča nezabudol. Ublížilo mu. On jej chcel ublížiť tiež.
Moc ju nenávidel ubližoval jej, urážal ju. Ona bola na tom podobne ale nezaujimalo ju to. Zvykla si.

Bol den ako všetky osatné v tomto týždni. Vonku svietilo slnko, občas sa zatiahlo či aj sprchlo. Chystal sa za frajerkou. Strávil moc príjemný den so svojou babou a kamosmi. Zasli na nové miestno kde to on nepoznal. Na priestrannú lúku obkolesenú lesom. Jedno z dievčať začalo rozprávať príbeh čo jej rozprávala babka o tomto mieste.
Tam v tom lese vzadu kde svieti to malé svetilko. Pred asi 50 rokmi tam žilo dievčatko, ktoré malo kopu snov a želaní. Vždy dúfalo, že príde víla a splní jej ich. No všetko sa jej zrútilo, keď jej umrel braček. Prestala snívať a keď jej všetci z rodiny umreli. Ostala strašiť v lese. No raz za čas sa stane že niekomu splní nejaké želanie. No nikdy to dobre nedopadlo. Nikdy ju nikto nevidel no vraví sa, že keď prídeš na miesto kde nevidíš nič len spln mesiaca, máš si želať.

Všetci počuvali sedeli v kruhu. Na oblohu žiaril jasný spln. Mesiac bol ešte k tomu aj "krvavý". Baby sa začali túliť ku chalanom. Len on sa zasmial. To je blbost. Ja tam pojdem. Postavil sa a smeroval do lesa. Daj si pozor!Prosim keby niečo krič! Zakričala za ním jeho baba. Ale neboj, čoho sa báť.
Úzkou cestou lesom rozmýšlal čo by si zaželal. Zdalo sa mu to také detské. Najviac si želá aby tá otrrasná baba zmizla z povrchu zemského. Ako lahsie by sa mu žilo keby zomrela. Hej to by si želal. Niečo ho vythlo z myšlienok. Stál na mieste na TOM mieste. Nevidel nič len spln. Bolo to zvláštne. Zasmial sa. Počul čudný smiech. Videl pohyb. Z úsmevom na tvári povedal: Želám si aby zomrela.
Obloha sa zatiahla začal fúkať vietor. Zlakol sa. Utekal po lesnej ceste tak rýchlo ako len vedel. Ani nevedel ako ale dostal sa na lúku, kde boli jeho priatelia. Zabávali sa. Tak čo ako bolo? Stretol si tam nejaké strašidlo. Uasmial sa.
Cestou domov sa rozprával s kamošom. Povedal mu, že v lese sa stalo niečo čudné. No on ho vysmial, je pravda, že mal v sebe zopár pív.
Doma sa už nesvietilo. Prišiel do izby. Otrvoril dvere a chcel zasvieiť. Zabudol, že žiarovka sa vypálila. Svieil si len mobilom. Jeho izbu osvietilo. Uúprostred izby stále tá baba. Tá ktorú tak moc neznášal. "Dúfam, že si si dobre rozmyslel čo si si želal, lebo už je neskoro." Potom čo,to dopovedala zmizla.
Sadal si na postel a premýšlal. Celý sa triasol a žalúdok mal v krku. Čo to do piče bolo?!? Osprchoval sa a lahol si do postele. Nedalo mu to spať. Stále ju videl vo svojej izbe. Začal sa báť. Čo keď...Čo keď ...nie! to si klen namýšlam!! Lahol si no nezaspal. Prešla hodina no jemu to nedalo. Vyšiel z domu a pobral sa pred jej dom. Pred domom stále sanitka. V sanitke bolo telo. Mŕtve telo.Čo sa stalo? Spýtal sa sa suseda. Nik nevie. Našli ju v posteli. Už nedýchala. V ruke držala tamto čo je na zemi. Bol to jediný darček od neho, čo jej dal. Umelý kvietok.

 Blog
Komentuj
 fotka
ygor  24. 8. 2007 16:41
Hmmm pekne napisane, ale nabuduce urob lepsi rozdiel medzi priamou a nepriamou recou

potom to bude vyzerat este lepsie
 fotka
smolinkaa  25. 8. 2007 09:12
pjeknyyyy
Napíš svoj komentár