Zavrela dvere na svojej izbe a posadila sa na posteľ. Pozrela do zrkadla. Nemala rada ten pohľad. Pozerala sa na seba. Pristúpila bližšie. No nič sa nezmenilo. Pozerala sa na dievča- stredne vysoké, úplne chudé. Vlasy husté tmavé rozlietané do všetkých strán. Úzke pery, vpadnuté oči, nos neforemného tvaru, vysoké čelo. Nič sa nezmenilo. Stále tá istá Ani.Na čo myslí jej babka keď vraví: "Aká si pekná moja"

Celé prázdiny sedela doma. Celé dva mesiace len čumela na telku, lebo sa hanbí vijsť von. No co raz ju kamoska vytiahla von na jednu buli...ale co len tam sama sedela a oni chlastali a kazda baba sa tam s niekym lízala. A ona tam len sama sedela.Vytrhla sa zo spomienok a šla si lahnúť.

Zazvonil znonček. Utekala otvoriť.Bola to Katka,spolužiačka. "Ahooj Ani, máš sa?Nechce sa ti ísť dnes s nami von?Možem prísť pre teba o takej tretej?" Kokos neverila vlastným očiam. " Jasné, veľmi rada." Zavrela dvere a utekala do izby. Bolo pol druhej. Okej ešte mam hoďku a pol,to stíham. Vybrala so skrine najnovšie rifle a tričko. Keď si ich navliekla bola tiež dosť prekkvapená. Nič na nej neviselo tak ako predtým. Aj z vlasov sa vykúzlil fajn účes! Dokonca aj make-up zvládla! Pri pohlade do zrkadla znej bola celkom pekná chudá baba. Na tvári mala dokonca úsmev, čo sa tak často nestávalo.Pri dverách už stále Katka. Vzala si mikinu a šla. "Caw kam sa ide?" "Pojdeme k Danovi má nejakú menšiu oslavu. Dano je super chalan,pomyslela si.Ale ten by sa na mna ani nepozrel. "Pozri ako sa za tebou otáčajú chalani."povedala Katka. A naozaj chalani na nej mohli nechať oči. Bol to úžasný pocit, že je pekná baba.Nechápala to, no bola šťastná. Dorazili na miesto. Keď vošli dnu za Katkou hneď prišiel Martin a šli si sadnúť na terasu. Ona si sla sadnúť do kresla a hneď bol pri nej nejaký chalan Nepoznala ho. Len s ním tak nezávezne flirtovala. Pili spolu pivo. Bolo to super. Nikdy nebol taká šťastná. Až dovtedz kým s a tam nezjavil Dano a nešiel k nej. Vtedy bola ešte šťastnejšia. Kecali spolu. Vzal ju za ruku a sli na balkon. Bola pekná noc. Držali sa a pobozkali sa jej prvý ozajstný bozk. Ty kokso bolo to úžasné. No domov sa vrátili Danovi rodičia tak sa všetci pobrali preč. No Dano ostal doma.domov išla s chalanom s ktrým pila pivo. Bol fajn držal ju za zadok. Bol to úžasný pocit keď cítila, že je žiadaná. Odteraz budem chodiť každý deň von,nevem prečo som sedela doma! Rozlúčila sa a súsmevom sa vracala domov.

Zobudila sa. Otvorila oči. Posadila sa a uvedomila si, že to bol len sen. Obyčajný sen. Pozrela do zrkadla a bola to stále tá nechutne vychudnutá baba. Chcelo sa jej plakať. Sadla si do obývačky a zapla telku. Tak ako každý deň.

 Blog
Komentuj
 fotka
m@trixx  26. 8. 2007 11:00
Heh.... pekná haluz
Napíš svoj komentár