3:15. Je ten čas kedy vraj Satan má na nás najväčší dosah. V mojom prípade na mňa má dosah len moja cigaretka. Opatrne otvorím dvere na izbe a kráčam dole schodiskom. Bohužiaľ vydáva nepríjemné zvuky, ktoré narušujú to ticho. Otváram dvere v kuchyni a vkročím na terasu.

Vytiahnem krabičku a nahmatám jednu z mnohých mojich mileniek. Je jedna z mnohých a rozhodne nebude posledná. Vložím ju do úst a priložím zapaľovač. Objaví sa plameň a potiahnem. Oheň zhasína a ja cítim ako ma jej dym naplna. Znova sme tu len my dvaja, osamote uprostred tmy. Uprostred mojich myšlienok. Znova som sa do nej zameral a potiahol. Žiarivé svetlo na jej konci akoby dávalo najavo, že je ešte nažive. Potiahnem znova a vyfúknem dym, ktorý do tieňov noci kreslí svoj vlastný príbeh. Je to naozaj tá temná sila, alebo to robím dobrovoľne? Raz mi to bezohľadne povie do očí.

Tu a teraz cigaretka odstavila svoj komín a zahadzujem ju za plot. Vydychujem posledný obláčik dymu s vedomým, že nebola posledná a že sa ešte vrátim. 

 Skutočný príbeh
Komentuj
 fotka
torpedo08  14. 1. 2018 11:22
musim si ist teraz zapalit
 fotka
pyromaniak  14. 1. 2018 17:16
V poslednej dobe mam fakt chuť si isť zapáliť, ale keď som už prestal tak prečo začínať zase....
 fotka
drink  18. 1. 2018 23:04
Ach, dalsi blog o hovne
Napíš svoj komentár