Prevádza nás už celé tisícročia a aj my sme jej súčasťou. Bola tu pri zrode ríši ale aj náboženstiev. Je to ona kto tvorí dejiny a kto z nevšedného dňa dokáže spraviť nepríjemné dobrodružstvo. A pritom má také jednoduché meno .... zrada.

Nech nás zradí ktokoľvek väčšinou nás to zasiahne priamo do srdca a ochromí to našu myseľ. Kto by bol povedal, že človek, ktorý stráži váš chrbát je ten ,ktorý vás do neho aj bodne. Bohužiaľ to tak vždy bolo, je a aj bude. Čím je zrada ale taká špecifická a prečo nás dokáže položiť vždy na kolená? Je to jej dôsledkami alebo si pri uvedomení zrady sami hodíme slučku?

„Týpek co stojí v pozadí tvého videoklipu,

může být ten co pustí adresu i s číslem bytu.“

Pravda je niekde medzi a každý z nás má svoju individuálnu odpoveď. Všetci ale vieme, že zrada nás položí hlavne pre šok, ktorý z nej dostaneme. Pre stratenú dôveru, ktorá sa vyparí ako vriaca voda a už nikdy sa nenavráti v takej podobne akú sme ju poznali predtým.

Dá sa teda zrade vyvarovať? Nie nedá ... ale pokiaľ sa na ňu pripravíme tak nás neprekvapí a budeme jej môcť čeliť ako seberovný súper. 

 Pseudoblog
Komentuj
Napíš svoj komentár