Máme sny. Máme vízie. Ale máme aj prekážky, ktoré sa nám stavajú do cesty pri ich plnení. Je len na nás či sa necháme zmiesť z našej cesty a vrátime sa tam kde sme začínali, alebo odoláme a budeme pokračovať. 

Život už sám o sebe nie je ľahký. Už od narodenia je to boj a každý deň rozhoduje ako sa bude uberať ten ďalší. Často sa mi nevieme odhadnúť vývin situácie a už vôbec ju nevieme ovplyvniť. Môžeme sa len pripraviť na to čo príde a predvídať to. A potom už len stačí ustáť názory, kritiku, hnev, zradu, intrigy, ... 

Je množstvo nepriateľov, ktorých každý človek má, ale ten najväčší je strach!
Je to práve strach, ktorý nás zvádza z našej cesty a ktorý nám búra naše sny. Je ale aj palivom, ktoré nás poháňa kupredu a nedovolí nám sa zastaviť. 

"Courage is resistance to fear, mastery of fear, not absence of fear." - Mark Twain Každý deň sa preto nesmieme obzerať za tým čo bolo, ale napredovať a veriť že sa dostanem tam kam máme namierené. Hoci bude cesta dlhá a strastiplná môžeme si byť istý, že každá má svoj koniec. 

Chceme ale koniec bez splnených snov?! 

 Úvaha
Komentuj
 fotka
vreskot000  8. 10. 2017 20:30
vieščo ani by som nepovedal. pozeraj sa na fakty. ak si "čistý", tam nie je priestor na strach... nemáš sa čoho báť. strach je jedine z nejakej nespravodlivosti, ktorá sa reálne deje, a nevieme si s tým poradiť... asi tak
 fotka
padre557  11. 10. 2017 13:08
@vreskot000 sú ľudia čo sa obávajú aj bezdôvodne ... proste typ povahy ...
Napíš svoj komentár