Slzy a muži, neprichádza do úvahy? Možno si myslíte, že len ženská časť z nás máva stavy smútku, ale je to aj naopak, aj my muži mávame svoje chvíľky. Kedy alebo prečo plačeme? Plačeme vtedy, keď natrvalo stratíme najlepšieho priateľa, človeka čo pre neho znamenal život, alebo skrátka len pre vzťahové záležitosti, alebo kľudne to môže byť aj neschopnosť splatiť hypotéku. Ja sám púšťam slzy pre človeka, ktorého som stratil. Pre ženu ktorá je preč, už dávno si žije svoj život niekde inde, po ktorej ostalo kopu krásnych zážitkov a pocitov. Plačem pre pocit, že ju už neuvidím sa smiať, alebo skrátka len to, že už nebudem v jej prítomnosti, nebudem pri jej úspechoch alebo pádoch alebo skrátka, že už nebudem počuť, ako si pri mne prdne. Áno isto si myslíte, že som patetický chlap, ktorý sa nevie posunúť ďalej a plače nad rozliatym mliekom. Ale moje slzy znamenajú výčitku voči mne samému, voči veciam, ktoré som spravil prípadne som nespravil a ako konečný dôsledok svojich hlúpych chýb. Áno plačem aj preto, lebo sa na seba pozerám, aký som musel byť smiešny v jej očiach, keď som si konečne uvedomil, aký debil som bol a ako musela trpieť. Áno ženy sa chápu len veľmi ťažko a keď ich už pochopíte, býva často už neskoro. Možno si hovoríte: „aký to má zmysel“? Zbytočne sa trápiť nad niečím čo už nezmeníte? Ale plačievam(e) preto, lebo chceme a preto, že si uvedomujem(e) aký sme často stratený v pochopení sveta našich polovičiek, ako aj pre našu vlastnú bezradnosť voči ním. Tak isto túžim(e) a to hovorím za všetkých: „dostať šancu, však aj vodičák nie každý spavý na 1,2 alebo aj 3 krát a dakedy si treba dokúpiť aj nejaké tie lekcie navyše a dať tomu viacej času“. Áno aj silný muži majú svoje chvíľky a túžia po pochopení a po prejdení rieky, bez toho aby sa utopili. Hľadáme ten stratený most, ktorý cítime, že tam je aj keď všetci tvrdia: „cez túto rieku neprejdeš a utopíš sa“! Ja a veľa ďalších to skúšame a pokúšame sa dostať na naše vytúžene miesto aj za cenu toho, že mnohý z nás sa v tej rieke utopia.

 Blog
Komentuj
 fotka
boxer161  3. 8. 2012 14:46
lepsie by som to nenapisal
 fotka
painsama  3. 8. 2012 16:35
@boxer161 Ďakujem
 fotka
cool1223boy  4. 8. 2012 10:57
@painsama skvelý článok,myslím,že si vystihol to,pred čím sa ženy len tak pozastavia,a neuvedomujú si,že aj mužská populácia má city.
 fotka
painsama  4. 8. 2012 11:40
@cool1223boy Nie každý chlap, vie čo sú to city ale aj medzi nami sa nájdu, týpci čo sú schopný niečoho takého. PS: Oni vedia o našich citoch, len maju na to svoje dôvody sa ku ním nevyjadrovať a zakrývať si oči z rôznych dôvodov .
 fotka
antifunebracka  22. 10. 2017 03:53
Ale fakt vyznievaš ako týpek, čo sa nedokáže posunúť.
Napíš svoj komentár