Sobota ako každá iná, rozhodol som sa vypadnúť z domu, ako vždy smer Bratislava, a ako vždy sám. Anyway, bol to pekný deň, posedieť na trávičke pri vode, povenovať sa činnostiam, na ktoré doma akosi niet času. No teraz cesta domov. Je to asi 40 minút busom, a práve táto cesta je to... hm "zaujímavé". Sedím skoro úplne vzadu, za mnou sedí týpek čo každú chvíľu telefonuje niekomu komu plače do ucha že potrebuje niekde prespať, medzi telefonátmi si rozpráva niečo sám pre seba. Vedľa neho sedí zase akýsi tmavý pán, ktorý fučí ako ja po 40 minútovom behu pri 30 stupňoch. Predo mnou na druhej strane uličky sedí obézna pani, ktorá celú cestu niečo tlačí, mentálne niekde mimo, lebo keď rozprávala na vodiča tak.. no, aj ožratý na mol vám povie zrozumiteľnejšie, a potom tá chôdza... A potom tu je pán, ktorého už poznám, bodaj by nie, často chodí po našej ulici. Kde je jeho miesto to sa nedá povedať, pretože vždy keď zdvihnem hlavu, od písania tohoto, je niekde inde, a chová sa zvláštne, tiež mentálne mimo. Paradoxne to je však asi najzaujímavejšia persona, z tohoto všetkého, asi sa jemu špeciálne povenujem v písaní, niekedy nabudúce.

A mimo týchto všetkých čudákov tu je hromada obéznych dám rozprávajúcich sa o debilinách. Teda no, aby sa nepovedalo, zo 2-3 normálne persony kde tu sa nájde. Ale proste, kde to sakra žijem? Takto vyzerá priemerná vzorka slovenského obyvateľstva? A to tam ešte Rómovia chýbali... Kde sa to berie, toľko ľudí, ktorí sa o seba nestarajú, ani psychicky ani fyzicky, len žijú obyčajný nezaujímavý život. Len sa nechávajú niesť prúdom, a vôbec ich netrápi že tým, ktorým šla už miliarda pred nimi, čo tiež neboli schopní čo i len troška ten smer ovplyvniť. To nehovorím o tých postihnutých, ale o tom zvyšku, proste pozrieš na tých ľudí, a svoj zrak zas pošleš inam. No prečo? Pretože tam nič nevidíš, len obyčajného zanedbaného človeka, s obyčajným životom, akého stretáš na každom kroku. Možno prežili pre nich osobne pekný život s rodinkou, ale sakra, život nám nebol daný aby sme ho prežili tak obyčajne! I don't wanna live an ordinary life!

 Úvaha
Komentuj
 fotka
deeo  14. 6. 2014 22:06
haha ake kokotske, menej us filmov odporucam ... stastie vobec nemusi spocivat v tom zit neobycajne ... ale v tom mas pravdu, ze dakedy jak idem mhd a pozeram na tych ludi, tak si poviem v duchu ... kurva, aky geneticky zdegenerovany narod + si poviem, volebne pravo nepatri vsetkym
 fotka
lencilicious  14. 6. 2014 23:28
to s tým volebným právom si občas pomyslím aj ja mňa pri pohľade na takýchto ľudí zaplaví neskutočná vďačnosť za život, aký mám. Nabudúce pozri von oknom, tam zbadáš veľa áut, ktoré vlastnia podľa tvojho merania asi ,,významnejší´´ ľudia ... každopádne nikdy nevieme, aký sa za obalom skrýva príbeh, preto netreba súdiť ani za pozastavovať nad ,,vzorkou´´. Nikdy nevieme, kde my budeme za 20 rokov.
 fotka
pannikto  15. 6. 2014 00:08
zase si ale nepredstavujte za neobyčajným životom nejaký american dream, niekedy pre to stačí málo. Určite sa v niekom z tých nezaujímavých ľudí skrýva aj niečo neobyčajné, ale určite to je zriedkavý úkaz. A samozrejme volebne právo ma v ten moment tiež napadlo :o
 fotka
deeo  15. 6. 2014 01:28
@pannikto co je pre teba neobycajny zivot ? skus hodit daco konkretne
 fotka
pannikto  15. 6. 2014 17:52
@deeo hm povodne som mal rozpisanu spravu dlhu ako ten blog, ale zjednodusim to, otazka nie je co je neobycajny zivot, ale co je obycajny zivot:
piť sračky
jest sračky
robit hovadiny (ožierať sa, fajčit a pod.)
rozoberať hovadiny (kto, s kym, kedy, preco + zdravotne, rodinne, pracovne a ine problemy)

asi tak, jednoducho nedbať o svoje telo, a nedbat o svoju mysel. A to ze niekto chodi do posilky nech to neberie automaticky ako robenie niecoho dobreho, kedze pritom do seba tlaci prave tie vyssie spomenute sracky.

Ale nech tak robia pre mna za mna, aspoň mam lepsi pocit zo seba pri ich nevedomosti
 fotka
deeo  15. 6. 2014 17:55
@pannikto ... podla toho jak si to zadefinoval, nezijem "obycajny zivot" .. ale nemam pocit aby som zil neobycajny
 fotka
pannikto  15. 6. 2014 20:16
to je len v tom, kto ako vnima spojenie "neobycajny zivot". U mna to je zivot, v ktorom clovek dba o svoj zovnajsok aj psychiku. A tu je zase otazne kto si co predstavi pod psychikou a co pod zovnajskom, nekonecne bludisko. lepsie nerozoberat. Teda aspon to nebol ciel toho blogu.
 fotka
pannikto  15. 6. 2014 20:16
a samozrejme cestovanie, umenie, a take veci k tomu nie su vobec na skodu
Napíš svoj komentár