Už ani neviem ako a mám 30. Predstavoval som si tento vek ako niečo strašné ale stále som tu vitálny pekný a krásny. S mojou priateľkou sme pred rokom oslávili tretie výročie a na znak lásky sme si spojili FB účty do jedného, kedže som zamilovaný až po uši tak aj instagram! 

Už tam síce nedávam sólo nahé fotky z fitka ale je tam so mnou aj moja pupkatá žena. Čakáme totiž  Eduarda začiatkom Decembra. 

Do 30 som chcel prestať pracovať a venovať sa hospodáreniu na zdedených pozemkoch, no ešte mám nejaké 2roky do splatenia troch jednoizbákov ktoré prenajímame. 

Na zdedenej pôde sme postavili chatku, blízko hory. Naštastie sa nám podarilo priviest elektrinu, voda je riešená studňou. Na spodku chatky máme velkú priestrannú obývačku s kuchyňou. Na obývačke francúzke okná zo vstupom na terasu a veľkú kachlovú krbopec. Na 2 poschodí su 3 podkrovné izby.

Treba nám síce ešte dozariadovať pár vecí ale už je to domov, akurát priateľka vybaľuje starý gramofón a čistí bedničku platní Gramofon je ešte zo starým predvojnovým rádiom, dúfam že ešte aspoň 5 rokov nezdigitalizujú rádiový signál, bola by to škoda. Pôvodný plán bol nemať doma TV, ale nakoniec ju máme no nemáme žiadnu TV službu chytáme len STV a to nám stačí. Príjemný večer si spravíme pri dokumentoch a filmoch z Netu.  

dnes sa o obed postarali naši, kde dočasne v druhej časti domu bývame. Kde v jednej izbe je aj sklad home made kozmetiky a podobne s ktorou má internetový obchod moja priateľka. Vďaka mojím kontaktom z thajska, talianska,chorvátska a grécka ponúkame domáce výrobky a úžasný domáci olivový olej a vínko.

Oss!  



#november2022

 Blog
Komentuj
 fotka
chanteuse  11. 11. 2017 13:07
pekné
 fotka
vreskot000  25. 11. 2017 17:59
tak si šikovný
Napíš svoj komentár