Môj život.
Každý má svoj sen, cieľ, ktorý chce dosiahnuť vo svojom živote. Buď teraz alebo časom.Ale raz sa to splní. Aspoň v tom veria.
To je ten problém, veria v tom. Ale realita sa častokrát mení....

A ja som v tom veril, miloval sem jedno dievča, ktoré bolo pre mňa všetkým, ktoré znamenalo pre celý môj život. Plánoval sem s ňou stráviť celý zvyšok môjho života, iba s ňou s nikým iným. Ale ta bublina spraskla, rozplynula sa. Stratilo sa všetko, zrazu všetko prestávalo mať zmysel, či môj život, škola, kamaráti ale ona. Už nedokážem sa s ňou stretávať a byť pri nej s pocitom, ako mi na nej záleží a ako ju nesmierne milujem, ale z jej strany to vychladlo, zmizlo to. Už nič nebude ako predtým. S nikým neprežijem to čo pri nej. Koľko vecí som urobil pre ňu, aby som mohol byť s ňou, keď som zanedbával kamarátov kvôli nej, aby som mohol stráviť s ňou každú voľnú chvíľu. Miloval som ju. Aj keď v poslednej dobe začala kašľať na mňa a viac uprednostňovala kamarátov predo mnou.

Veril som jej slovám, všetkému, čo mi dávalo nádej, že aj jej na mne záleží. Ale sklamal som sa. Už neverím ničomu nemám prečo. Potrebujem iba zabudnúť

 Blog
Komentuj
 fotka
onaj123  19. 5. 2012 21:49
Jáj keď ty si taký idealista.Ona ti nič nesľubovala a ako môže vedieť aké si mal ty pocity.Ty si ju svojimi citmi zatváral do okov! a ona mala ešte horšie pocity ako keby si ju naozaj zamkol!Dokáž že vieš byť aj ty taký ako jej kamaráti dokáž že si lepší! nevieš srandy robiť? Ale hráš sklamaného !Ja som mal tie isté problémy ale potom som musel korigovať všetko! Ešte nič nemáš stratené a keď budeš múdry ona rýchlo vyhodnotí všetko a k tebe sa vráti ! Ženy sú praktické !
 fotka
passko  19. 5. 2012 22:03
@onaj123 mas pravdu.. akokeby som ju zatvaral ale zatvarala aj ona mna vo vsetkom.. a ona sa ku mne uz nevrati. aj keby je neskoro a nema to vyznam
 fotka
tequila  1. 4. 2021 16:40
ako si sa cez to dostal? boli to stale?
Napíš svoj komentár