21. 12. 2012 - Magický dátum. Možno pre niekoho až moc. OK. Všetci sme počuli o tom, že práve v tento deň, v teno piatok má nastať koniec sveta. Lebo sa končí mayský kalendár. Ja na takéto veci neverím. Nie som dáko extra duchovne založená ani nič podobné. Ale viem, že v biblii sa píše niečo v tom zmysle, že Boh príde v deň posledného súdu "súdiť živých aj mrtvych". Alebo niečo také. No a tým sa predpokladá, že nik nebude vedieť, kedy nastane ten koniec sveta.
No a ked som počula, že 21. 12. 2012 sa má skončiť svet... No proste som tomu nevenovala pozornosť a na spolužiačkách, čo sa tvárili strašne preľaknuto som sa len zabávala.
Ved prečo by sa mal život skončiť len preto, že Mayom došiel papier alebo kameň alebo na čo to písali? To isté môžem povedať aj ja. Vezmem si mobil, kuknem do kedy mám kalendár. Povedzme, že do 18. 9. 2099. A teraz čo? Sa pojdem zblázniť, že vtedy bude konec sveta?
Ale nech je ako chce. Aspoň budem na strednej zopár mesiacov. A na kabu pre istotu pôjdem. Ved čo ak to bude moja posledná "párty" v mojom živote???

 Blog
Komentuj
 fotka
adsy  26. 7. 2011 19:06
Pauli, neskoro Tento svet sa už totiž zbláznil
Napíš svoj komentár