Skáče na mne, ako zmyslov zbavená, vzdychá, jačí, volá boha. Ja nehybne ležím a nostalgicky spomínam na svoje prvé narodeniny. Nepamätám si ich vôbec, ale na fotke som vyzeral presvedčivo znechutený a doslova pokakaný, veď viete. Bábetkáááá.

" Chcem ťa ošukať", hovorím pričom zadržiavam agonický výkrik, zatnem zuby, zdrapím ju za vlasy a vlečiem do spálne.
" hurá pane bože, to už jej nikdy nedovol", hovorím si v hlave. Vyzliekla sa celkom fajn kozy, jedno tri krát menšie ako druhé ale to sa dalo. Čo sa nedalo boli jej geneticky, zrejme, upravené pysky neoholené asi tak dve tisíc rokov pred tým ako sa vynašli žiletky, ale čo už, aspoň je vlhká. Alebo skôr.... nie nie nato ani nemyslím. a už skáče. A celé sa to začalo ako obyčajné klišé, myslel som, že si s ňou dám drink a vypadne, každopádne, ako všetko v mojom živote. Lebo keď si dám drink, vyhadzujem veci von oknom. ale....

Ani neviem ako som sa u tejto šialenej ženskej ocitol, prišli sme k nej domov vyzula si asi troj metrové topánky na opätkoch, zrazu to nebola top modelka ale akási trpaslica. Kto b si pomyslel, že sa to stane práve mne. Keď sa vyzula mala tvár rovno na mojom vtákovi, ok. Hovorím si, nabudúce sa nebudem pozerať do oči. Budem ten chlípny bastard a úchylný. Jej zuby sa nekontrolovateľne zarezávali do mojich najcitlivejších bodov na tele. No a viete ako to chodí.


Zjavím sa pri bare, objednávam si asi štvrté pivo a dvanástu whisky, ledva sedím na zemi, nieto, aby som čakal na pivo a whisku, otočím sa, že vyprázdnim môj alkoholom naplnený žalúdok. Keď v tom sa zjavil anjel. Mala približne 180cm, krásne dlhé nohy, a vyzerala, že ma chce.
" Čo piješ" spýtam sa jej so spoteným výrazom tváre, ako keby ma zbili mokrým uterákom. A možno aj zbili, kto si má všetky tie noci pamätať.
Samozrejme neodmietla cítil som jej vlhkosť až v žalúdku. Nie moment to som chcel hodiť šabľu. Ale nevadí. Kopneme to do seba.
Pošuškala mi "poďme ku mne", prečo nie, kurva prečo nie"Len si skočím na vécko", skočil som cez prah do vécka štyri krát vyšablil raz obšťal opilca čo zaspal na zemi. Ešte som stihol zakývať chalanom. Podozrievavo na mňa kývali hlavami aby som nešiel, jasné žiarlia, chcú byť so mnou oni.

Sedím s chalanmi na prvom, pive a hovorím si fajn, dokázal som vyjsť z môjho úkrytu a žiaľu, radosti z porna a masturbácie do toho sveta pol litrových otváračov na ústa. No a tak debatíme o všetkom tom klišé, čo pozná azda každý, kto aspoň raz sedel pri pive, naše sny, ako ich splníme, ako nenávidíme iných ľudí. A ako musíme žiť s ľuďmi, ktorých nenávidíme bla, bla bla bla.... po šiestom pive, sa nám už nechce chodiť sťať do pisoárov tak sa rozhodneme vyraziť, smer.... BOH vie, BOH to naozaj vie. Škoda, že ho nepoznám, škoda.

Zvieram v ruke svoj penis, a už, už tu je vyvrcholenie, do toho najlepšieho mi zazvoní mobil, a ja pustím penis z ruky, a zdvihnem. "no?"
"čako kámo, poď deme na pár pív"
" mne sa ani moc nechce"
" poď bude dobre, už dlho si nevyliezol z domu"
" ja ti fakt neviem necítim sa dobre", môj penis pomaly zmäkol.
" no tááák nebuď kokot"
" noo asi hej, ale neviem či isto"
"jasné jasné, vidíme sa, veď vieš kde"
"ok čauko", môj penis to vzdal, už to nevydržal, dneska som si to urobil najmenej sedem krát, ak nerátam ráno a sprchu. Ale je to fajn. Moja pravačka je silnejšia ako celý Tajson, alebo Sontaj či jak sa volá....
Zvláštne,.... tak idem.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár