Som nemoderny clovek. Nie, mam doma splachovaci zachod a aj obciansky mi vydali dokonca!
O ine veci mi ide a aj ich rozoberiem. Som nemoderny clovek, nebol som nim asi nikdy a zjavne mi to nikdy nejako nechybalo.
Nikdy som nebol ímou, nikdy som nekonvertoval z roku na hip hop, ani som nikdy neprebehol z KSS na katolicku vieru a odtial k svatym mucennikom Al aksa a odtial k Rwandskym bojovnikom . Ako to je jaksi poslednych 10 rokov moderne. Netvrdim, ze som nikdy nevyskusal vela veci (okrem drog teda, tie som neskusil a ani neskusim). Inspiroval ma k tomutu celemu blog o nejakych hipsteroch tu na birdzi. Pred par rokmi tu boli taketo navody ako byt spravne emo a pod. Ta som si pospominal na svoje mladsie roky a zistil som, ze mna jaksi nikdy nechytali maniere byt "in" "kuul" "frí" a podobne krávoviny, za ktore sa dneska niektore osoby hanbia.
Jasan, aj ja som mal nieco, co som uznaval, mal rad. Len akosi som sa nikdy nestal otrokom nejakeho "stylu" "subkultury" popripade inej suprmodernej veci. Skratka som nemoderny clovek, nie som a nikdy som nebol tzv "frikulín" free cool a in som nikdy byt nepotreboval.
Vzdy ak sa mi nieco zapacilo tak som si to pustal, hral sa s tym, jedol to, alebo to proste mal rad, ci to bolo v mode alebo nie a neriesil som, ci to bolo kuul alebo to bolo aut. Nikdy som sem necpal tie (cim dalej len a len trapnejsie) "Fffuuu" obrazky, uznavat emo, na ktore sa uz dneska nepamata skoro nik. Tak nejak som vzdy bol sam sebou a tak nejak som nikdy nepotreboval mat nieco rad, aby som zapadol.

A taky som aj dnes, namiesto realitysou si radsej pustim 30 rokov stary film, aj ked je uz dnes nemoderny a nie je kuul ako meme obrazky, a neuraza ani akehosi Justina Biebera (a nie, nie som jeho fanusik, len ho proste nemusim riesit ako vyzera), nie som hotovy ani z mesta Londyn (nemam proti nemu nic) a nie som hotovy ani z najnovsieho aj fonu. Mam svoju staru nokiu. Ale aj ked neopakujem dokola slogany, z reklam a moja slovna zasoba nezahrna ani tak modernu vec ako je "dobra vibracia", necitim sa vobec zle, prave naopak citim sa velmi pokojne a uvolnene (tu by asi niekto pouzil moderny vyraz frííí). Skratka sa citim strasne dobre ak som sam sebou, pozeram taky film aky chcem, pocuvam hudbu aku chcem aj ked nie je prave kuul a nezarhrna Britiš indí scén. ku tomuto blbemu vylevu ma inspiroval blog » www.birdz.sk/webka/aslavik/b...
Tymto vsak nechcem nikomu brat, znevazovat, urazat, kritizovat jeho oblubenu vec, styl apod.

Samozrejme cakam vela negativnych komentarov a nijako z nich strach nemam

Sum quod sum a to ma vystihuje a citim sa tak skutocne dobre

Vas Pershing 363

 Blog
Komentuj
 fotka
tomtoylc  10. 5. 2012 08:56
odomňa kritiku nečakaj

... vo vela veciach spomenutých sa v podstate zhodujeme ... som síce trochu modernejší (v tej hudbe a filmoch) ako ty ale nie až tak
 fotka
majo  10. 5. 2012 09:19
ziadna kritika tu nema dovod byt.. a myslim si, ze niesme mali, aby sme si taketo veci vobec mali nejako obhajovat walk your own way
 fotka
husky  10. 5. 2012 10:57
ani ja som sa nikdy neradil k ziadnemu jasnemu stylu a myslim ze nas je viac...ta oveckovost ma odradza a velmi



holt nech si robia co si robia z nas nikdy hiphoper/punker/rocker/emo nebude, mat to vlastne je aj tak najlepsie
 fotka
laciskoo  10. 5. 2012 11:17
Ja skor nechapem preco si mal potrebu napisat tento blog a "dat nam vediet". Vsak to je tvoja vec, a myslim ze pokial uz nie sme na strednej tak podobne veci nikto neriesi.
 fotka
ayreen  10. 5. 2012 11:29
ale chod, toto musi mat len pozitivne komentare, myslim totiz, ze vsetci normalni ludia takto zmyslaju. ovecky neriesime



vlastne viem presne o com hovoris, tiez pocuvam, pouzivam a robim to, co sa mi paci a co mi vyhovuje. neriesim, co je kuul, in a podobne nezmysly.



na druhej strane, treba davat pozor na druhy extrem - aby sme zase apriori neodmietali nieco co je objektivne lepsie len preto, lebo je to nove a moderne.



samozrejme, u kazdeho sa to prejavuje inak, u mna to bolo prave pri novom mobile, co ma napadlo, ked si v clanku spomenul nokiu. tiez som bola zaryty nokiafan a zdalo sa mi, ze nic lepsie neexistuje. ked sa mi pokazil mobil, tvrdohlavo som si stala za svojim a kupila som si o5 nokiu, drahu ako cert, aj napriek tomu, ze mi to priatel, ktory sa do toho rozumie, vyhovaral. ked som po asi dvoch mesiacoch mala na tu novu nokiu take nervy, ze by som ju najradsej hodila do dunaja, vyskusala som modernejsi android a hned som pocitila rozdiel. odvtedy si ho nedam za nic na svete (samozrejme, toto je moj subjektivny priklad).
 fotka
onomatopofajci  10. 5. 2012 15:45
Jedna malá filozofická otázka: Ľudia, ktorí nechcú byť cool a in - je ich viac, ako je hore spomenuté - nezapadajú do skupiny ovečiek, ktoré nechcú byť cool a in?

Možno práve to, že niektorí ľudia sa snažia neísť s "prúdom" ich zaraďuje do skupiny ľudí, ktorí nechcú ísť s prúdom.

Proste každý niekam patrí. Každý je ovečka.

Iba človek, ktorému je všetko jedno, nie je ovečka
 fotka
depropex  10. 5. 2012 19:10
si proste klasik



ale veci ako byť hotový z ajfonu, to je skôr vec vkusu



ale ja som klasik v inom zmysle. Je pravda ze dneska uz sa vsetci snazia byt iny a tym su vsetci rovnaki. ja mam rad veci ktore sa mi zapacili a som v podstate moderny clovek to ze sa mi paci meme ( tie tzv fuuuu obrazky ) je tiez skor moj vkus.



netreba odsudzovať nič, treba si len žiť svoj život a riešiť sám seba
 fotka
vast  10. 5. 2012 22:35
Ja som sa nechal strhnut vlnou "stylu". Prostredie, priatelia a aj predpoklady ma k tomu dostali a presiel som si tym. Bola to skvela skusenost, no dnes uz som "inde" a to co som zazil, uz nechcem

Skvely blog, radsej ostanem pomimo a trendy, ako sa pchat hockde za ucel zaujatia skupin osob, ktory su mi aj tak ukradnuti.
 fotka
clouy15  12. 5. 2012 13:56
ked nad tym tak uvazujem tak potom asi aj ja som nemoderna
10 
 fotka
antifunebracka  5. 7. 2012 16:47
sme uplne rovnaki
11 
 fotka
loriana  20. 12. 2012 04:29
je nás DAV
Napíš svoj komentár