Dnes som tu styri roky. Nie, nebojte, nejdem robit chronologiu mojho kazenia ovdzusia na birdz. O inom som chcel. Pred dvomi dnami som siel pomerne dlhu cestu po dialnici a polovicu cesty som bol v aute sam a teda som mal nejaky ten cas aj premyslat (ano, aj premyslat dokazem nad vecami. Regol som sa sem pol roka po zacati ineho zivota (to bolo 1.4.2006). Mozno keby som to vtedy nebol zmenil, tak by ste ma nepoznali a ja by som bol urcite niekde inde. A moznosti takych miest by boli tri. Keby som ostal v starych strukturach mal by som mozno dnes naozaj dost prachov, byt, drahe auto. Ale nebolo by to to spravne, nebolo by to take "ludske" ako je to dnes. A mozno by nakoniec nebolo vobec nic a neuzil by som si tieto moznosti.

Som kontroverznejsi, nez si myslite!


No keby som na tu dobu len nadaval, bola by to hlupost. Udrzal som si nezavislost od akejkolvek drogy, alkoholu, cigariet a ostatnych drog. Proste nikdy som nebol opity, nikdy som nefajcil a tak to aj ostane. Naucilo ma to chranit sa, neverit ludom, pouzivat niektore veci a ze vela veci sa da kupit. A dnes je presne ta doba v ktorej sa mi toto hodi. Pekne slova ma neopiju ako kopy inych ludi. Ale take cosi na vas zanecha sakrementske nasledky, clovek vidi realitu a stava sa ukrytym pred svetom a ludmi. A presne taky som!
Na aute potrebujem folie, ak je za mnou zavesene auto dlhsi cas som nervozny. A hlavne, bojim sa verit ludom, lebo cosi o ludoch viem. A treba si to priznat, ze som kontroverzny clovek. Velmi kontroverzny, velmi zvlastny. Nie kontroverzny ako ludia, ktori chcu byt kontroverzny, ktori si na tom stavaju imidz. Ale ja som kontroverzny naozaj, nie vlastnou zasluhou (mozno zcasti), ale kontroverzny zasluhou okolia a systemu.

Pershing, ktoreho poznate je obycajny clovek, priemerny, obycajny clovek. Chcel som sa stat obycajnym clovekom, snazil som sa o to a snad sa to aj podarilo. Paci sa mi tak byt, byt medzi vami, no stale je tu ten vnutorny pocit akejsi inakosti (nie, fakt nie som gay . Myslim, ze tie rozmery toho mojho "pribehu" su naozaj obrovske, az sa toho bojim. Vobec nie som taky mily a dobry ako sa zdam. Som hajzel, vzdy som bol a vzdy nim budem. Hoci sa to nezda. Ozyva sa vo mne zbytok akehosi svedomia? Mozno. No skor by som chcel viac doverovat ludom, nebat sa hovorit o niektorych veciach len ide to iba po urcitu hranicu. Po vseobecne veci viacmenej, dalej to vsak nejde. Hoci chcem. No nejako mi pri takom chceni zasvieti kontrolka STOJ!

Mam tu naozaj uprimne rad dost ludi, (sice slovo dost je vec dost subjektivneho pohladu) a preto ma to dost sere, ked sa ma pytaju na osobne veci a ja im neviem, nechcem, bojim sa odpovedat. Mam toho uz v zivote dost za sebou a preto ma to sere. Sam si neviem na niektore veci odpovedat, nieto este vam . Nie, neklamal som vas, len som o tom nehovoril-nehovorim. Klamat nie, to nie je moj styl. Tajomny clovek ostat moze, ma to urcity lesk a klamstvo ten lesk berie a prave ten lesk sa mi paci.

Som proste svina, kontroverzny hajzel, streleny clovek a blazon, ktory ma rad spolocnost peknych zien, aut a stylovych zalezitosti. No ak toto ma byt spoved, tak u mna plati aj cosi ine. Ak si niekoho oblubim, mam rad, (nebodaj) lubim, tak urobim v pripade nutnosti, ziadosti, prosby, naznacenia akymkolvek sposobom vsetko. A ktokolvek ma z mojich oblubenych ludi o cosi poziada, moze mat istotu, ze urobim maximum. A ak cosi podobne niekomu poviem, ze ho mam rad, ze som jeho-jej kamarat, popripade cosi ine, tak to myslim sakramentsky vazne a tieto slova ja velmi vazim a pouzivam ich len v pripade, ze to myslim vazne!
Ak teda aj po precitani tejto spovede ostavate (chcete uprimne) ostat mojimi ludmi, tie posledne riadky patria prave vam!

A aj toto su prave tie veci, ktore ma naucilo predchadzajuce posobenie.....

Vas Pershing 363

 Blog
Komentuj
 fotka
hovado  18. 10. 2010 03:35
dobrý blog, odkrýva tvoje ňutro a robí ťa obrazne nahým pred nami, aby sme ťa mohli vidieť takého, aký si vo vnútri, aký si skutočne... niečo si zo seba odkryl a čítalo sa to zaujímavo.



Fakt dobrý blog
 fotka
majo  18. 10. 2010 07:40
že som tú sviňu ešte v tebe nenašiel ale áno, blázon a strelený človek si, bezpochyby



Ale aj tak nieje možné Ťa nemať rád.
 fotka
feex8  18. 10. 2010 08:00
chcela som pridat koment, ale uz 10 minut sa ho snazim nejak sformulovat a neda sa mi. tak napisem asi len tolko, ze niekedy je fajn takto sa vypisat. cloveka to odlahci.
 fotka
husky  18. 10. 2010 10:38
ty vlak jeden:









a zahadnost je niekedy dobra vec
 fotka
idea  18. 10. 2010 11:10
pekny blog

miestami velmi podobne so mnou
 fotka
radiophonic  18. 10. 2010 11:19
Svine si svoju svinskú prirodzenosť neuvedomujú. Takže, čo z toho vyplýva?
 fotka
feex8  18. 10. 2010 11:47
@husky to vystihol
 fotka
laciskoo  18. 10. 2010 14:53
Páči sa mi ako si nabral obrátky v svojej sociálnej aktivite, veľmi dobre
 fotka
66janica6  18. 10. 2010 15:42
normalne ma to dojalo to o tej pomoci je veru pravda..vzdy urobis maximum a ja som ti este stale dlzna aj co sa tyka veci hmotnych aj nehmotnych..dakujem ze si taky aky si
10 
 fotka
zipporah  18. 10. 2010 19:33
"No ak toto ma byt spoved, tak u mna plati aj cosi ine. Ak si niekoho oblubim, mam rad, (nebodaj) lubim, tak urobim v pripade nutnosti, ziadosti, prosby, naznacenia akymkolvek sposobom vsetko. A ktokolvek ma z mojich oblubenych ludi o cosi poziada, moze mat istotu, ze urobim maximum. A ak cosi podobne niekomu poviem, ze ho mam rad, ze som jeho-jej kamarat, popripade cosi ine, tak to myslim sakramentsky vazne a tieto slova ja velmi vazim a pouzivam ich len v pripade, ze to myslim vazne!"



za tento odsek ručím, že je to realita, nie iba slová... toto teda na tebe aj obdivujem



pokiaľ ide o dôveru... špekulatívne by sa dala kategorizovať do omrzenia... mne len stále vŕtajú slová jedného usera z birdzu (melcoire), ktorý napísal nejakému človeku: je smutné, že im neveríš (ľuďom)... čiastočne by som s ním súhlasila, ale bohužiaľ, čiastočne... zvyšok je o kategorizovaní, trebárs buď je to dôvera na plný úväzok (plyn), alebo skrátený, alebo birdzovský (t.j. takmer nulový), alebo icekveový (mínus dvesto stupňov), alebo v dĺžke desiatich sekúnd, chápeme sa? tak to beriem ja
11 
 fotka
2807  21. 1. 2011 15:47
veľmi, veľmi dobrý blog



neboj, si viac ako normálny , ty si viac - si fajn človek



iné nerieš, si na seba prísny!
12 
 fotka
antifunebracka  7. 9. 2011 22:05
myslim, ze ta proste len nikto nelubil
Napíš svoj komentár