Toto bude moj prvy clanok v blogu, tak bude skor taky testovaci. Opisem vam napriklad moj den, ok?

Dnesne pocasie bolo na draka..rano vstanem, slnko svieti, o par hodin prsi, potom zas slnko svieti, zas prsi...Na ranajky padlo Ruske vajce zo Sandokanu....Dneska bol aj den, kedy sme mali odovzdavat knihy v skole. Bola to zaroven moja posledna navsetva mojej strednej skoly (pozdravujem cely ANIMUS). Doobeda som nic nerobil, chatoval som, pocuval muzicku...ako vzdy. O pol jednej dosiel Mirec, dosli sme do mojej izby, tu je taky bordel, ze si nemal kde sadnut, tak sme isli kuknut telku na chvilku. Music BOX ako vzdy pustal hity, na ktore sa nezabuuda...3ses3 for ever!!! Potom sme sli do skoly, moj bracek Oskar, (ktory ma mimochdom dneska aj narodky, vsetko najlepsie zelame) nas odviezol do skoly. Tam zas nic zaujimave, dali sme knihy a padaame prec. Kratky pokec pred braanami skoly so spoluzaakmi a ide sa do mesta...

Nazrat sme sa isli do Hami-papi, Mirec si dal palacinky, ktore som mu ukrutne zavidel, a ja som si dal bagetu s restovanym kuracim mäsom...zapecene samozrejme. Kedze mam fajinovu sennu nadchu (alergia ma dneska ukrutne daavala dole) som ani necitil, co jem, ale aspon som nebol hladny. Odisli sme, a po Mirca si prisla jeho mladá (pozdravujem Niku a ja som zostal saaam..fnuk...tak som si dal zmrzlinu a asi 20 minut som cakal na bus. Cesta domov mi ubehla dost rychlo (pozdravujem Peťku, ktora mi robila spolocnost ). a doma som vypil pol litra cocacoly, co asi nikoho nezaujima, a sadol som si sem. Zapol som BIRDZ, a zacal som premyslat nad mojimi oblubenymi vecami, ktore chcu odo mna v profile...no ja som nemohol na nic prist. JA NEVIEM, CO SU MOJE OBLUBENE VECI...ani len farbu oblubenu neviem. No..nieco som uz napisal, mozete si precitat, ale aj tak sa to zmeni asi za chvilu.

Tak..tod bol cely moj den. Teraz by som sa mal ist ucit na prijamcky na vysoku skolu, ale...hmm...zacnem od zajtra (urcite)

A pointa z dnesneho dna??? Ked mate alergiu na pel, a idete von v tomto obdobi, jeden balik vreckoviek vam urcite stacit nebude.
MOJ TYP: Pribalte si aj kapesnik...bavlneny...do toho sa zmesti najviac

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár