Chcel by som byť besným psom. Takým, ktorému sa na papuli vyníma tá desivá pena. Mať veľké tesáky a žiaden strach v očiach.
Chcem behať po svete a hrýzť všetky tie hyeny a kurvy čo si hovoria "ľudia". Všetkých tých, čo denno denne ubližujú druhým. Či už cudzím, alebo svojim vlastným.

Arogancia a peniaze zabíjajú ľudí každý deň. Sopliak zabije malé dievčatká, lebo mu nestačí ísť 50tkou. Tu iný okradne dôchodcu, lebo má našporené na truhlu. Politik sa smeje do očí a hrabe peniaze. Hanba a svedomie im nič nehovorí. Špiny.
Hrýzť, pohrýzť, uhryznúť! Aby si zapamätali čo majú robiť a čo nie. Budú vzorom pre ostatných.

NO tí najhorší sú aj tak len tí blízky ľudia, priatelia, rodina...
Kamarát kamaráta zabije pre peniaze, alebo opitý sadne za volant, nabúra a zabijú sa. O 4tej ráno sa tak ponáhľa domov ako keby mal doma 10 detí a boli hladné. A potom to tak vyzerá, v správach len mŕtvy ľudia...Hrýzť !

A do tých, čo ubližujú členom svojej rodiny, by som si ešte aj tu penu potom utrel. Hnusia sa mi taký ľudia. Dobrí a milujúci ľudia nemôžu mať deti, a tu rodina čo ma zdravého syna, tak ho týra. Špiny.
Alebo rodičia, ktorí svojmu dieťaťu povedia že sa zaňho hanbia, aj keď to dieťa je šikovné, talentované, múdre. Kde je rodičovská láska??? Špiny. A potom sa čudujú že tu sa mladá baba zabije, chalan obesí. Hrýzť ich že si nevážia to čo majú.
A niekedy stačí dať len pohladenie a úsmev tomu dieťaťu.

Ja mám našťastie dobrú rodinu, takže toto nie je o mne. Je to len o hneve, ktorí mám v sebe na tento svet, na tie hyeny čo sú akože ľuďmi. Ubližujú ľuďom, ktorých mám rád a ja ako človek stým nič neurobím...

 Blog
Komentuj
 fotka
vladkyna  1. 2. 2011 15:36
Milujem ťa za tento článok
 fotka
peto662  1. 2. 2011 17:03
hej hej,,ta to laska
Napíš svoj komentár