Valentín, sviatok zamilovaných. Celé desaťročia to bol deň, kedy si zamilovaní ľudia opäť vyznali svoju nezištnú a jednoduchú lásku. Bol to deň malých a jednoduchých prekvapení, ktoré tomu druhému vytvorili úsmev na perách a hrejivý pocit v hrudi. Iným možno aj dávku vzrušenia. V ten deň bol každý o trochu viac milý a pozorný.
A dnes...
Odkedy vstúpil do lásky marketing, už to nieje Valentín ako býval...Z každého výkladu hýri červená farba, rôzne akcie a všelijaké darčeky. Ľudia behajú po meste, zháňajú darčeky a pritom ešte myslia na to, či sa ten darček bude vôbec páčiť. Míňajú peniaze na lásku ako za nejakú kurvu. Ale láska sa nedá kúpiť. Čo z toho keď si partnera celý rok poriadne nevšimneme a teraz mu kúpime kyticu ruží a sexi spodné prádlo. Láska je o úprimnosti a oddanosti, a nie o kreditke.

Láska je bohatsvom chudobných.

Už by to mali ľudia pochopiť a nebol by z toho taký boom. Tak ako Vianoce alebo "halloween". Veď načo darčeky ak ti partner úprimne povie, že ťa ľúbi a chce s tebou ostať celý život. Pre mňa by to malo väčšiu hodnotu ako akcie microsoftu.

Toto je moja predstava o sviatku sv.Valentína. Ja ho prežijem tak ako pominulé roky, budem kukať s úsmevom na telku, lebo som ušetril nejakú korunku, či už vlastne euro. Keďže partnerku nemam tak lásku venujem svojim blízkym. Zaslúžia si to

 Blog
Komentuj
 fotka
thekiss  29. 1. 2010 20:23
Gratulujem k zdravému pohľadu na komerčný svet
 fotka
blesk100  30. 1. 2010 17:50
ano suhlasim s tebou peto
 fotka
vladkyna  31. 1. 2010 22:07
Ach jo
Napíš svoj komentár