Nedokážem ovládnuť svoj strach. Rovnako ako nedokážem ovládnuť svoju úzkosť. Frustráciu. Všetky tie zlé veci, ktoré vyplývajú z hnevu, voči všetkým zlyhaniam, ktoré mám na svojom konte. 

Môžem za to. Nesiem zodpovednosť a uvedomujem si, že všetko čo (ne)robím vychádza zo strachu, ktorého som sa nedokázala zbaviť. 

Vraj je prirodzený. Nič nie je prirodzené, kým to nie je správne. Čo je správne? 

Tento blog pravdepodobne vymažem. Skôr než vymažem seba. Neľutujem nič, čo som urobila. Ľutujem len spôsob, akým som to cítila.



 Blog
Komentuj
 fotka
tarassaco  16. 2. 2018 22:25
Nemaž nič...
A kvôli ľuďom sa netráp, ak je to o nich...
 fotka
thinkaboutjustice  16. 2. 2018 22:26
@1 suhlasim, a seba uz duplom nemaz, rad si tu citam tvoje prispevky, posobis rozumne
 fotka
petuska11111  16. 2. 2018 22:33
@tarassaco netrápia ma oni, trápi ma, ako ľudia vo všeobecnosti odmietajú počúvať, chápať a diskutovať. Ako nedokážu komunikovať. Ako sa uzatvárajú a vidia len svoje myšlienky, namiesto toho aby ich zdieľali. Frustruje ma to..

@thinkaboutjustice ako na koho.. každopádne, nikdy som nemala v pláne nikoho vedome ponížiť, kým to nebol niekto, kto verejne niekomu ubližoval.. moje príspevky môžu byť rozumné, ale nepochopené, čo ma mrzí tiež..
 fotka
thinkaboutjustice  16. 2. 2018 22:36
@petuska11111 nemusis sa obhajovat, nevinim ta z nicoho nemozes ale ocakavat, najma na internete, ze ta kazdy pochopi, a taktiez by som to takto neskatulkoval po par negativnych odpovediach
 fotka
petuska11111  16. 2. 2018 22:39
@thinkaboutjustice neočakávam, že ma niekto pochopí, len som myslela, že tí ľudia budú schopní normálnej komunikácie. Nakoniec, aj tento blog je vraj len plačom o šikane, takže je jedno, čo poviem alebo urobím, keď je niekto obmedzený a zaškatuľkuje si ma pre jeden názor, jeho postoj už asi nezmením shit happens
 fotka
tarassaco  16. 2. 2018 22:39
Bohužiaľ, to je vec, s ktorou nedokážeme nič urobiť. Väčšina ľudí bude vždy zaslepená len sama sebou a svojimi názormi, často neschopná viesť dialóg, ak s nimi niekto nesúhlasí, resp. opováži sa mať trochu odlišný názor. Preto svet vyzerá tak, ako vyzerá...
 fotka
petuska11111  16. 2. 2018 22:40
@tarassaco keby ma to aspoň tak nesralo.. lebo ja som ochotná diskutovať a veci vysvetliť, ale ľudia sú tak slepí, že všetko vnímajú ako útok alebo whining...
 fotka
thinkaboutjustice  16. 2. 2018 22:44
@petuska11111 sama to vies pomenovat, ale takto ta to serie naco sa vobec zaoberas ludmi, ktori ta odsudia za nazor ? Aj keby to bola akakolvek pravda, je to tvoj nazor, ktorym nikomu predsa neublizujes a pokial ta na zaklade neho zaskatulkuju, tak to rozhodne nebudu ludia hodni tvojej pozornosti
 fotka
tarassaco  16. 2. 2018 22:45
Každého človeka schopného diskutovať naserie, keď je dobitý nejakým primitívnym "argumentom". Ale nemá zmysel to riešiť, aspoň nie tu na Birdzi, lebo iné to už nebude... :/
10 
 fotka
petuska11111  16. 2. 2018 22:47
@thinkaboutjustice pretože taká bohužiaľ som. Záleží mi na tom, aby ľudia dokázali vidieť veci z rôznych perpsektiv a podľa toho si utvorili názor, nie aby hneď ľudí zjebali, bez toho aby sa zamysleli.. je mi tu z toho zle, pôsobí to tu toxicky..

@tarassaco máš pravdu... ale aj tak je to demotivujúce
11 
 fotka
livre  16. 2. 2018 22:48
Podobáš sa mi v istom smere na seba. Cítim to rovnako.
12 
 fotka
tarassaco  16. 2. 2018 22:51
To rozhodne je.
Ale je super, že veci takto vnímaš - že dialóg je dôležitý, i keď ti to v konečnom dôsledku viac pôsobí problémy...
13 
 fotka
petuska11111  16. 2. 2018 22:55
@tarassaco komunikácia je dôležitá vždy. Aj keď má negatívny koniec, aspoň sa skrz ňu dokážeš dostať k rozuzleniu... lenže to by museli komunikovať aj zvyšné strany, že?
14 
 fotka
tarassaco  16. 2. 2018 23:00
To sa ale od každého človeka čakať nedá.
Ale netráp sa s tým. Pre svoje svedomie si spravila, čo sa dalo a ak druhá strana nereaguje adekvátne, už to nie je tvoj problém... Samozrejme, že to zamrzí, ale nemá zmysel trápiť sa...
15 
 fotka
vance  16. 2. 2018 23:04
Dievča, kašli na to. Sú to ľudia, ktorí ťa nepoznajú a ty nepoznáš ich. Vyjadrila si svoj názor k téme, niektorí sa vyjadrili skôr k tvojmu názoru, akoby sa mali vyjadriť priamo k téme. Nespravila si nič zlé Prečo majú ľudia potrebu hneď odsúdiť niečo, čo oni nepodporuju a ešte takým spôsobom, to nechápem. Hlavne to neber tak vážne
16 
 fotka
petuska11111  16. 2. 2018 23:07
@vance ani nejde o to, že by sa to nejak dotklo mojej osoby alebo “ega”, len ma štve, že ľudia jednoducho nechcú počuť vysvetlenia. A nech si pokojne myslia, že sa “ľutujem”, jednoducho som človek, ktorému na veciach záleží a chcem ich riešiť, ak vidím problém. Preto ma potom frustruje takýto prístup, pretože je to ako hádzať hrach na stenu. Každopádne, ďakujem za komentár, asi máš pravdu..
17 
 fotka
darkestangel  17. 2. 2018 00:08
Ja síce nesúhlasím, ale naozaj nechápem tých oduševnencov, ktorí len kvôli inému názoru hneď skĺznu k antipatii a osobným urážkam 0_0
18 
 fotka
petuska11111  17. 2. 2018 00:12
@darkestangel tiež neviem. Ak by som ich urazila prvá, tak fajn, oko za oko, ale takto to bolo proste neprimerané k situácii. Môj názor sa netýkal nikoho konkrétne.
19 
 fotka
milgamman  17. 2. 2018 00:48
ja iba tolko, ze sa mi paci ako vies vyjadrovat svoje nazory, rozumne argumentovat a si mi sympaticka tvojim vystupovanim poslednu dobu no naozaj nema zmysel sa hadat na internete k nicomu to nevedie :/
20 
 fotka
petuska11111  17. 2. 2018 06:50
@milgamman ďakujem.. ja sa nechcem hádať, len diskutovať. Čo očividne niekto nezvláda.. ::
21 
 fotka
wewo  17. 2. 2018 07:45
Jedno slovo.

Swingers.
22 
 fotka
nespiacakraska  17. 2. 2018 13:41
@petuska11111 mne konkretne si napisala že mi jebe... A to len na základe toho že si ma seba vytiahla niečo so sa ťa ani netýkalo.
Ako prepáč, ale keď ti napíšem svoj názor a ty ešte vlezieš pod môj status a začneš tam praskať"že uznavam chlapca kvôli tomu že ty máš iné názory ktoré sa ma netýkajú"a pritom som mu to napisala nato, že ho uznavam zato že je chorý a snaží sa žiť ako normálny človek? Akoze WTF?
Ty prosto musíš byt tá ktorej ľudia názory netolerujú a ešte sú k tebe bezdôvodne vulgárni.
Ja som ti dala z úprimného srdca pobavilo a je mi jedno čo to pre mna na Birdzi vyplynie, pretože pochybujem podľa komentárov nado mnou, že mo niekto nenaloží zato aka som k tebe zlá.
25 
 fotka
nespiacakraska  18. 2. 2018 00:49
@petuska11111 spýtaš sa či niekomu jebe a chceš racionálne vyjadrit svoj postoj bez toho aby si sa s ním pohádala? Neeee keď toto niekomu napíšeš človek tak bude milovať a uzná že si super! Čtjb? To už je len racionálne toto. A vôbec to nevyvolá hádku keď niekoho urážaš, vobeeeec.
Prepáč ale keď na niekoho narážaš v komentáre @5 , tak to je tiež racionálne vysvetlenie postoja že?
BTW keď si si nevšimla, môj status nebol o tebe a o tvojom diskutovaní(ktoré si tam stále nasilu omieľala), môj status nebol vlastne ani o tebe a ak sa ťa dotklo čo ti ten chlapec napísal/pripadne potom tie všadeprítomné hviezdičky pod jeho komentárom, mala si to riešiť s ním, nie so mnou a ešte takým spôsobom.
Ja som ti svoj názor napisala v inom fóre, tým to pre mna haslo, tak som vôbec nepochopila prečo si sa potrebovala od veci vyjadrovať v mojom a ešte furt o argumentácii a diskutovani.
Nie, moj status teba a tvoje diskutovanie vôbec neriešil, ak si to tak zobrala chyba, ale nie na mojej strane. A prepáč, nie som psychoterapeut a asi malo ľudí na Birdzi je, ľuďom bohužiaľ pomôcť neviem, takze si sa kľudne mala zbaliť a ísť už pri svojom konštatovaní že tam nikto nemá záujem riešiť problémy hlbšie. vieš status mat byt o tom aby tam aj ini ľudia napísali čo cítia, nie aby som im poskytla psychoterapiu, na ktorú ja bohužiaľ vzdelanie nemám. A ak by si tam na seba stále nestrácala pozornosť, možno by sa tam o tom aj bavili, neviem... Ale to že sa ďalej baviť v takom prostredí nechceli, sa ani nedivím. Ak sa ťa dotklo že pre teba fórum zas až tak dobre nedopadlo(asi, alebo nechápem o čo ti tam išlo), nemusela si si to poriešiť pod mojim statusom a ešte sa urážať, pretože prepáč ale to čo si tam predvádzala bolo smiešne.
Proste si mi tam úplne zbytočne narobila z komára somára a načo? Na 82 zbytočných príspevkov a jeden blog v komentároch ktorých ti ľudia dávajú za pravdu, že si nepochopená? Cítiš sa teraz lepšie? Ok, kazdy mame inú terapiu... Ale myslím že keď ma niekto problem(ja ho mám tiež, aby si mi zas nenapísala že sa nad teba povyšujem), mal by ho reálne riešiť, nie robiť toto.
Hawk dohovorila som s tebou a nie zato že máš iný názor, ale zato tvoje včerajšie dramatizovanie či už v hentom fóre alebo u mna v statuse. A skús si u mna pripraviť ešte mienku o sebe tým, že ma seba zbytočne nebudeš strhávať pozornosť kde nemusíš a budeš akceptovať aj to že ľudia majú opačný názor ako ty.
A veľa šťastia, myslím že to čo si včera narobila si narobila z dôvodu problémov čo si mi popisala v statuse, tak ti držím palce aby si sa ich zbavila a žila šťastný život.
Napíš svoj komentár