Archetyp.

Si najpríťažlivejší muž, akého som kedy videla. Pred rokmi, pri našom prvom strete, kolísal si na rozhraní chlapca a muža, kolísal si vo fáze geparda tesne pred doskokom. V tej fáze, keď čas sa zastaví, a vy môžete obdivovať ladné krivky, energiu v napätí tesne pred dopadom.

Rituál.

Hmatateľným stávaš sa raz do roka, kedy potvrdzujeme výnimku o nemožnosti konceptu FwB a nasledujúce ráno šumíme ako bublinky do svojich životov, bez vzájomných prienikov. Chceš byť ideálom spoločnosti a v určitej miere sa ti ten odraz darí. Trochu krehký a strnulý, ako všetci, ktorí sa v dospievaní snažia napasovať do svojej predstavy, akoby nohavice samých seba, ktoré práve nosia, boli príliš tesné, príliš ich oblápajú, sťahujú. Začnú sa kresať, až sa okrešú do vysnenej podoby. Niečo nevypovedateľné však zostane nevytvarované. Asi podstata, ktorá zmáha sa kontrole. Páči sa mi na tebe krehkosť, ktorú skrývaš za fasádu hipsterských fúzov.

Dotyk.

V tvojej duši je niečo, čo sa nedá obsiahnuť. Je to zrkadlenie zrkadla, umŕtvená túžba a zároveň potreba, silná potreba kontaktu. Si správny, vo svojej racionalite. Si môj vzor. Nedostupný, a zároveň tak prítomný. Sex s tebou je úžasný, na pár sekúnd sa dotýkame. Nejde mi o orgazmy. Ide mi o presah. S tebou sa dostávam do novej dimenzie. Neviem úplne, či sa mi to páči, no priťahuje ma to, ako moľu k sviečke.




Tento rok sa naše cesty neprekrížia. Mám vážny vzťah. I ty máš vážny vzťah. Zmysluplnosť smerovania. Sme kurva seriózni. Občas rozmýšľam, vlastne nie, - kecám, občas cítim, že asi sa už nikdy nestretneme. Myslím... tak po našom. A to znamená... stali sme sa dospelými? Vykročili sme na cestu, kde už nebudeme potrebovať vábivé odbočky?

My asi zrejeme.

A napriek tomu, že je to správne, si tu zanadávam, ak dovolíte. Byť správnym je občas kurevsky ťažké. Obzvlášť keď sa rútite po ceste, z ktorej vábivé odbočenie by znamenalo pád. V zrelosti tkvie strata slobody robiť nesprávne veci. Ale tá integrita za to stojí.

Ach, do...

*

 Blog
Komentuj
 fotka
shroomy  20. 10. 2017 13:08
Fantázia!! Zhltol som to tak zversky rýchlo ako už dlho nič, ďakujem za zážitok a plný umelecký žalúdok
 fotka
shroomy  20. 10. 2017 13:12
...a ospravedlňujem sa za neadekvátne k téme použitého smajlíka..
 fotka
piotra  20. 10. 2017 19:10
Zbožňujem ťa čítať, nech píšeš o čomkoľvek. Vždy ma to vtiahne a zanechá impresiu.
Škoda, že už zverejňuješ iba tak zriedka.
 fotka
kajsmir  20. 10. 2017 19:53
posledne tri vety - krasne, cele super
 fotka
motyylia  21. 10. 2017 16:29
@3 ďakujem aj za to zriedka
Máloktoré čítanie ma tak chytá za srdce, Fantázia. ako to od Teba. Niekedy to síce nie je príjemné, no je to silné, ako život sám.
 fotka
johnysheek  22. 10. 2017 10:16
ako @3
 fotka
antifunebracka  1. 7. 2018 10:56
Prečo nechodíš s ním?
 fotka
phantasia  26. 9. 2018 22:42
@antifunebracka tento blog je oslavou nášho stretnutia sa a jeho osobnosti

zároveň ocenenie nie je vždy cesta k zasľúbeniu
Napíš svoj komentár