Z veľa veci si treba brať ponaučenie .. dievca ktore sa riadi heslom opartnosti nikdy nieje dosť no s chyb sa treba učiť.
Začalo sa to pre ňu priliž skoro.
Bola mladá mala 9 rokou otec alkoholik mama nonstop pracuje. Hádky rodičou na dennom poriadku. Prišiel rozvod . Jej mama si našla za priliž krátky čas nového priteľa s jej sestrou sa odsťahovali. Prišiel prvý problem ako 9 ročná uzavrela sa do seba rozvod ju ničil bolo to pre nu . Prišla za krátky čas o otca i matku. Otec jej bol všetkým nevedela bez neho žiť. Naviazana na neho sa u nej zacala sebaľutost,depresie,plač každy deň ,s nikým nehovorila.Otec sa dostal do väzenia matka preč. Z väzenia prichádzaju listy,ako mu chýba ,že chce vidieť svoju dcérku ktoru miloval nadovšetko, ze ak pride vsetko sa zmení budu šťastný. Presli mesiace neozval sa.V škole problémy .Prišiel psycholog.

V 10tich rokoch sa s toho dostála no od vtedy neverila sľubom a celkovo nikomu. Prešli zopar rokou pre ňu užastných .Starý rodičia,priatelia jej nahradzajú rodinu. Roky išli nikto z rodičou sa jej neozival .Sestra s mamou, novym priateľom ,šťastná rodinka. Čas utekal dievča ma 14. Sťahuje sa k mame nemože bývať už u starkých . Začina nezvladať hnev, nalady sa jej striedaju. Presťahovaná u matky smutná,bez potrebnej lásky ktorej sa dožaduje. Našla si nových kamarátou. Alkohol ,cigarety pre ňu niesu neznáme. Dostáva sa k staršim pri nich prichádza na scenu trava. Matka sa nestara. Dievča lieta po vonku s partiou ktorý ju držia nad vodou.

Preblesk "ganes" dava jej pocit aký potrebuje, pri ňom nerozmýšla nad rodinou ktorá ju ničí. Za kratky čas nestači jej len pár šlukou.Chce stale viac. Požičia "kamarátovi" peniaze . Po čase jej ich chce vratit ze vraj sa skuria a bude v pohode vyrovnane všetko. Skurený sedia v jeho pyvnici .Zrazu vybera a rysuje. Dievča nechape no núka jej.. ona už davno vie že ide o perník. Odolavála dlho no nakoniec si dala ako splatenie dlhu vtedy to preňu nič neznamená. Hadky doma nevracanie sa po nociach je to čoraz častejšie. Matka prichádza na to že niečo nieje v poriadku. Dievča ju samozrejme oklame čo ine nevyjde s praudou von. Dalši list od otca po po 5tich rokoch . Niči ju že ju každy len klame nevie čo ma robiť teraz su tu pre ňu len akýsi kamaráti ,partia.

Začala brať tvrdé , piko, ani ečka ganes kolesa tripi lysohlávky nič nieje pre ňu už neskúsene.Peniaze nie skade zháňať nerobi jej už problem klamať ludí. Jediné dievča v partii. Sídlisko ju už pozná .Stretáva sa s chlapíkmi o 5 až 10 rokou staršimi cíti sa dobre pri nich . Je dievča oni fetuju ona chce tiež beru ju zo sebou všade . Garáž ,auto vyvážačky sa zháňanie penazi sa stava jej samozrejmosťou. Školu nezvláda . Doma je agresívna ,meni nálady s mamou sa už nevie rozpravať. Matkin priateľ ju vyhadzuje z domu . Po týždni ju berú speť zničenú viac ako bola. Opäť psychológ. Mama si mysli že pomohol no ona vie svoje keď po nociach uteká a zháňa s ostatkom peniaze a dávku. Nestači je "sčapať sa " (sfukať) začina si pichať. Kamaratová garaž oni dvaja nahriate pre ihli v rukách. Život je pre nich gombička jedine pri druhom.Navzájom sa uspokojújú stačia si. Priatelia už niesu pre nich nikto su to len známi ktorých je možnosť obrať o peniaze spraviť si s nich "banku ". Cigy ,drogy auto garaž ona 15 ročná on 24 nepracuje zaraba si oje*mi . Matka sa dozvedá čo robí keď sa nevrati domou tyzdne. Zrazu sa nauzíjma .Dievča jej píše len sms nech sa nestara že žije , že ona sa vráti. Zapadajú obidvaja hlboko ona nemá nikoho len jeho okrem neho nič. On má auto známosti. Chlapec ju neopušťa on sa chce postaviť na nohy a popri všetkom začne pracovat. Prejde mesiac vyhodia ho.Zase je dalši začiatok či pokračovanie toho čo sa nedalo splniť s ich hľadiska.

Napriek všetkému chlapec sa o ňu stará. Dílerom zakazuje jej dávku predať no ona vždy nachádza cestu . Má 16 a už tri roky prefetované telo. 10-15 kíl schudnuta. Začina sa pokušať prestať.

Obidvaja obmedzuju prestavaju začina chodit poriadne do školy cez týžden je pri matke s ktorou nekomunikuje niako. Cez víkendy s ním fetuje .Postupne prichádzaju dalši ako oni už je ich viac spolu zase každy deň davky zohnavaju pre nich radosť niekto nový. Neraz sa jej stalo že netrafila žilu ruka zmodretá cele tyždne.Mama už nenachadza slov. Odcudzila ju celá rodina. No jej stači len on a fet. Sčapana sa dokaže naučiť konečne do školy. To problém nieje no bez rodiny začina sa prebudzať. Chce sa vratiť domou mama jej odpusti no očim ju nechce ani vidieť. Prvý krat prosí o pomoc .Davajú ju na liečenie pol rok prešiel na absťakoy horuce kupele,sprchy jej už nepomahali no nakoniec bolesti skočili no trvalo to dlho a telo nezotavene.Dievča pekné no vychudnute snaži sa zabudnuť. Neprejdu ani dva mesiace vracia sa k všetkemu .Stretávať začina oca alkoholika- s neho je bezdomovec zniči ju že mu nemôže niako pomocť. Ľubila ho celé 9 rokou bola len s nim mama ju už vtedy nezaujimala a teraz vidi toto ... je s nej troska zas ju taká vec položila mama ma vlastnu rodinu do ktorej nezapadá otec alkoholik ostatok rodiny ju nechce vidieť .Veľa ráz ju už ani nespoznal otcovi sa nemože pozrieť do či keď ho stretáva preto všetko ...

Chce sa s toho dostať už dlho no nieje to ľahke tak ako si hockto predstavuje. Telo,psychika zvyknuta prestane na tyždeň no vždy sa k tomu vráti.. príde víkend a vždy sa vrati všetko no nie v takom rozsahu. S chalanom od nej staršim čo od začiatku pri nej držal sa s časti s toho dostali... Omedzuju no v bolestiach dlho vydržať vždy nevedia... dufaju a veria že tak ako sa pohlo všetko s nimi prejde aj toto douplna zo snahou... Chalan ma nové auto na ktore si už poctivo zarobil ma garaž vzdy sice býva pri mame no z večšini sa vysekal, dievča školu skončilo, bývať pri mame už nemože býva s ním.... S mamou sa stýka no nieje to ružové vidí že sa snaži dať si život do poriadku ma strednu skončenu sa začina pracovať... fetovať obidvaja doteraz neprestali no už nie tak ako predtým s problemou su vysekaný a keď chcu tak si daju lebo vedia že este vždy potrebuju pretože boli zvyknuty na silne davky dneskaj si už nepichaju sem tam fukaria ale všetko je dufam na dobrej ceste za konečným šťastím...

Do 9 rokou som zaživala peklo a zaroveň štastie s alkoholikom neskôr sa začalo že, bola som doslovne nechcená, oblbovaná sľubmi , a napokon vihodená s domu v mladom veku... Ja vravím napriek všetkým dôvodom že za všetko si môžem sama pretože človek ma svoju voľu a či podľahne alebo nie to je už na ňom... Teraz mam pracu priateľa ktorý ma ani ked som bola najnižšie neopustil..priznanie je vonku fetujem ešte vždy ale nepichám si už telo ktore zviklo na "koňske dávky " zvika na minimum... trava cigarety alkohol boli už po liečeni pre mňa nepotrebné.... a preto má to dievča presne to heslo na chýbach sa učiš no opatrnosti nikdy nieje dosť...

Ak budem mať dieťa nikdy v živote mu nedám pocítiť že je nechcene tak ako to bolo spravene mne ...
Teraz sa snažim viesť život aký len možem .Nieje dokonalý ale je lepši než kedykoľvek predtým. Každý ma svoj pribeh verim že su aj horšie od mojeho preto sa ľutovať nebudem. Keď si to dočital /la teraz si isto mysliš že običajný feťaci... mysli si .. Nezažil si asi toľko trapenia nikdy...

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár