LSD. Vopred sa ospravedlnujem za gramatiku :nezalezi my na nej:
Asi kazdy pozna pojem LSD.Celym nazvom delysid, inac nazivany aj trip.
Uvazovali ste uz niekedy co dokaze LSD?Je to mozno neuveritelne ale testy prevadzane vedcami ktory su v tomto obore profesionalnymi ukazali ze LSD dokaze ludsku mysel natolko ovplivnit ze dokaze nadviazat kontakt so samotnym vesmirom ,ze pochopite zmysel zivota ci nahliadnete do vlastnej duse.spominany vedci ktory pochadzali z nemecka a pricom jeden s nich bol objavitelom LSD,sa rozhodli na sebe otestovat tuto latku.
Cheli vsak zistit co sa stane pri nadmernom mnozstve podania tejto latky.
Aj preto sa jeden z nich rozhodol uzit 3nasobok bezne uzivanej davky.
Experiment sa zacal skoro rano a trval az do neskorej noci.Po cas nej sa dozvedeli viac veci nez sa naucili v dlhorocnych studiach .otec LSD ako ho niektory nazyvaju o tom aj napisal knihu ktora bola prelozena do Cestiny.
Tu knhu som si pozrel a vtedy som aj ja prvakrat zauvazoval o sile LSD.
Potom som som si na nete nasiel jedno autenticke video z pokusou s LSD s CeskoSlovenskou armadou.Tato latka dokazala aj svoju tvrdu silu.Dokazala paralyzovat,dezorientovat,vylakat tychto fyzicky a psychicky nadmerne zdatnich muzov a polozit ic na kolena.
Toto ma presvedcilo o tom aku silu ma tato psychotropna latka a aj ma to doviedlo k tomu nad tym vela premyslat.LSD som nikdy nevyzkusal ale o sile uz viem.

 Úvaha
Komentuj
 fotka
petrush  17. 11. 2008 21:18
a docital si sa o tom aj to, ze ten otec co objavil to LSD raz mal taky hrozostrasny trip, pocas ktoreho sa tak bal az osedivel???
 fotka
antropofobia  17. 11. 2008 21:29
Nechápem význam tohto blogu,dúfam,že ním nechceš podporovat LSD alebo samotného Hoffmana? S LSD nemám osobné skúsenosti,ale viem,čo sposobuje a naozaj neodporúčam nijaké experimenty s danou látkou.
 fotka
jogurtovakultura  18. 11. 2008 09:50
alebo ze niektorí ludia, ktorím bola podaná LSD povyskakovali tróšinka z okna? sám Gróf upustil od experimentovania s LSD a dal sa na holotropné dýchanie. tak teda veci radsej predýchajme, než aby sme si pratali do tela psychotiká
 fotka
kua  18. 11. 2008 12:27
Chcelo by to tu myslienku dokoncit,pretoze ani ja som nepochopila, o co v tom slo.Ale suhlasim s jogurtom, ruky prec a dychaj.
 fotka
lasiodor  18. 11. 2008 20:30
pointa dajme si jointa? lepsie raz skusit ako 100krat pocut podla mna
 fotka
poppalarge  31. 3. 2009 18:20
ludia ja viem nemal som cas to dopisat sry...
 fotka
alpynus  18. 1. 2010 23:23
Toľko nezmyslov a poloprávd, aj v komentároch, aj v blogu
Napíš svoj komentár