Nedatuje sa to na dni, na týždne ani na mesiace, ale pravdepodobne až na roky. Tak veľa času uplynulo až do včera. Včera som zažila niečo, na čo som vždy s radosťou spomínala. KONEČNE SOM SA ZABAVILA S NAJBIŽŠÍMI PRIATEĽMI! Svalovica na bruchu a kŕče v lícach svedčia o tom, že včerajšok bol naozaj vydarený. Ale čo s tou bolesťou hlavy? Už som zabudla, aké to je cítiť sa konečne v pohode, bez zábran a mať na tvári najširokejší zo širokých úsmevov.

V prvom rade, by som sa chcela poďakovať hostiteľke, ktorá tolerovala naše úlety (Betlehem v mikrovlnke, kombinačky v krbe, hlava v trúbe, lozenie po rebrinách, po plynovom kotle, hlasný spev, skrášľovanie červeným rúžom bez ohľadu na pohlavie, zvláštne tanečné kreácie... Prečo by to aj netolerovala, keď to všetko robila s nami? . V rade druhom by som sa chcela poďakovať bratom Niépce-ovcom, ktorí spoločne vymysleli prvý fotoaparát. Česť ich pamiatke, veľmi nám spríjemnili včerajší večer a pomohli nám nezabudnúť na to, čo nám medzičasom z hláv utieklo.

Neviem slovami popísať moje nadšenie zo stretnutia Bravčovej rodiny, stále rovnako šibnutí ako v roku 2008, ak nie ešte viac. Všetci dospelí a predsa smiley: stále deti. Dobrá nálada dokáže vegetariána prinútiť jesť klobásku so slovami: „Keď som opitý, tak môžem.“ . Dobrá nálada Vás donúti ísť domov kusisko pešo, aby ste vytriezveli a preverili si schopnosti rovnováhy na klzkom chodníku. Dobrá nálada Vám nezabráni vycikať sa pri autobusovej zastávke. Dobrá nálada Vám vnukne myšlienku tancovať na kresle, tak to proste urobíte.

Naozaj milujem tieto spontánne rozhodnutia. Rovnako spontánne rozhodnutie bolo ísť na túto akciu. NEBANUJEM!

 Blog
Komentuj
 fotka
kubo71  29. 12. 2012 20:16
Ja keď som videl tie fotky... JA: Narúžovaná papuľa, čelenka a Zdenina čiapka Na lícach otlačky už ani neviem od koho, v ruke ciga
 fotka
poppetsandra  29. 12. 2012 21:57
ja si fotky pozerám stále dookola a stále nemám dosť takáto akcia je proste len piatok 28. možno ešte 23. by to šlo
 fotka
kubo71  30. 12. 2012 10:39
Najbližšie je piatok 28. v júni A. D. 2013 potom v auguste 2013 je piatok 23. Takže máme dátumy pre ďalšie akcie
 fotka
poppetsandra  1. 1. 2013 11:55
už teraz sa teším
Napíš svoj komentár