Pri niektorých aktivitách sa cítim veľmi smiešne. Väčšinou sú to veci, o ktorých veľa ľudí nevie. Neviem si ten pocit vysvetliť, ale je pekný, taký zvláštny. Práve tak to bolo aj dnes ráno keď som pri mojom cvičebnom rituále, Pozdrav Slnku zdravila skôr susedovu blikajúcu výzdobu, ako Slnko, ktoré je teraz bohvie kde.

Ešte vtipnejšie mi bolo, keď som sa chcela zdvihnúť zo zeme a zistila som, že som tak prežratá a spuchnutá, že to nedokážem. Prišiel záchvat smiechu a ocova reakcia z kuchyne, či má volať Greenpeace, aby ma polievali vodou a vtlačili späť do oceánu. Pozrela som sa na moje rozkysnuté brucho a rozčapené stehná a skonštatovala som, že do štádia veľryby mi ešte pár kíl chýba.

Takže dnes asi nie je vhodný deň na jógu, pokiaľ nechcem preležať sviatky na karimatke, ktorá ešte vonia morom a je na nej zaschnutá soľ.

Som žena bojovníčka, nevzdám sa len tak ľahko. Mierim si to do maminej skrine a ťahám z nej rotanu, ktorá svetlo božie nevidela od maminho druhého popôrodného zotavovania sa (13 rokov). Vyzerá to jednoducho a vraj sú po cvičení na rotane pomerne v krátkom čase vidieť výsledky. Kukám na nete jak sa na tom vlastne cvičí. Našla som hov... nič. Len jedna dobrá rada pre začiatočníkov: "Zo začiatku sa pridŕžajte stoličky, skrine, alebo niečoho pevného pre lepšiu stabilitu." Jasné! Ja nie som lúzer, aj keď pred pár minútami som ležala na zemi jak posledná chudera.

Vyzúvam papuče, jedna noha, druhá noha, stojím, super, začínam sa vrtieť, stále stojím, vrtím sa jak o dušu, až ma z toho pichá v boku (čo by asi nemalo), je to celkom jednoduché. Keď v tom SMSka! Dnes mám meniny, takže letím jak zmyslov zbavená. Okrem zmyslov ma rotana pripravila aj o stabilitu. DRB! Pri mojom ostrom vyberaní zákruty ma zradilo vlastné telo (dnes už druhý krát) a vyvrtla som si členok. (FUCK) Ktože je ten človek, čo dal prednosť SMSke pred Facebookom. Dokrivkám ku telefónu: Telekom: "Vážený zákazník. Prijali sme úhradu vašej faktúry vo výške..."

Nakoniec prišli SMSky aj od skutočných ľudí, nie len od "automatu", to ale nemení nič na tom, že zajtra začínam cvičiť!!

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár