Ja viem, ty vieš, my vieme, vy viete...
No jasne, jasne...kiež by to tak fungovalo aj v bežnom reálnom svete, ledabolo nazvanom život.
Každý sa chceme hrať na krásneho, inteligentného a ešte bohvieakého..
Nuž lenže človek mieni, PÁN BOH mení..
Bohužial, bohudík?
Nemám rada také tie typy ľudí čo sa hráju na niečo a popritom sú iba jedno veľké a vcelku obyčajné hovno s prepáčením, také ktoré človek denne vypustí no chápeme sa odkiaľ..
Takých ktorí zapadajú do bežného radu celkovej populácie, nevynikajú ničím neobyčajným, ale silou mocou sa snažia predierať dopredu ako nenasýtni politici našej skromnej, ale dobre zarábajucej vlády...
Je mi zaťažko dávať do éteru konkrétne typy, ale každý inteligentný jedinec si si sám so svojim mozgovým potenciálom domyslí o kom to ja vlastne dumám..
Veľmi ťažko nesiem aj závisť, pretvárku a faloš nášho vcelku početného národa..
Neviem či viete, že bol robený aj prieskum na početnejj zložke obyvateľstiev jednotlivých štátov a my sme samozrejme nezaostali čo sa týka závisti na posledných priečkach, zato s platmi to až také ružové nie je..
Tam sa každoročne umiestňujeme na konci toho pomyselného, už zmieného rebríčka...
Hehe, ale aj tak sa smejem...
Pre mňa je to také zábavné, že my blbí Slováci si asi nechceme uvedomiť hromadu vecí a radšej sa uzatvárame do tých svojích ulít, kde nám je dobre, teplúčko a vlastne už je to aj zo zvyku...
Kiež by sa našiel voľajaký "debil" ktorému by to nebolo až tak po chuti a začal by konať, ale to je už po Vianociach, takže moje želanie mi Ježiško asi nesplní..
Skúsim teda budúci rok, možno sa podarí...
Ale je to vlastne k niečomu dobré?
Aj to slovo dúfať, pomaly stráca svoj skutočný charakter...
Bohužial...
Dúfala som aj to, že raz moje deti budú inteligentnejšie ako tie dnešné, samozrejme i s mojou účasťou ale pri tomto trende vývoja sa obávam toho, že budú na tom ešte horšie..
Kto to kedy videl, že sme my vo veku dnešných adolescentov otŕčali svoje intímne partie na pohľad nadržaných úchylom a to ešte verejne a so všetkou vôlou alebo, že sme prechádzali normálne suverénne s cigaretou v papuli popod vlastné okná??
Neviem, či mám z toho chytiť amok alebo absolútny stav apatie, je to diskutabilné...
Ale čia je to vina?
Rodičov, či celkového prostredia v ktorom vyrastajú?
Je podľa vás normálne, keď malý soplavý zasran povie rovno do tváre vyštudovanej dospelej žene, konkrétne jeho učiteľke, že je pi.ča??
No mne osobne sa to normálne nezdá...
Zlyháva tu mnoho faktorov, od rodiny, priateľov až po média ktoré na nás vysielajú obrovský nátlak a my nestíhame tomuto tempu a hlavne tie vaše nešťastné deti...
Je treba riadne zakročiť a zmeniť existenčné prostredie týmto dietkam, lebo ak si mám predstaviť, že oni raz budú "viesť" túto planétu, tak sa mi idú vlasy postaviť dupkom...
Och, ale nemôžem nepoznamenať česť výnimkam...ale na našu škodu, tých je žalostne málo....
ZMENÍ SA TO NIEKEDY?
To je tá otázka na zamyslenie...

 Je to možné?
Komentuj
Napíš svoj komentár