Dovoľte mi pokračovať v obohacovaní vašich životov tým, že vám poskytnem zaujímavé a užitočné informácie o slávnych osobnostiach, ktorých súkromie vás zaujíma. Dnes, v čase, keď sa mnoho ľudí nevie dočkať začiatku Majstrovstiev sveta v ľadovom hokeji, ktoré sa poprvýkrát uskutočnia u nás, Vám prinášam rozhovor s poprednou osobnosťou slovenského futbalu, Dušanom Titelom.

*********************************

Dušan, dobrý, Titel, deň! Ako sa máte?
Mám sa dobre, Pubris. Môžem ťa tak volať? Pubris vraj (smiech).

Môžte, čožeby nie. Vždy mám, tak ako aj moji čitatelia, veľkú radosť, keď sa človek, s ktorým robím rozhovor, má dobre.
(rozmýšľa) Myslím, že to je...dobre.

Dušan, začnime - ako sa hovorí - od Adama, Titel. Aké bolo Vaše detstvo?
Detstvo som mal veľmi príjemné, také futbalové. Chcel by som to veľmi zdôrazniť hlavne v tomto čase, keď sa už nevieme dočkať Majstrovstiev sveta v ľadovom hokeji, že moje detstvo bolo veľmi futbalové. Aj v tomto čase, keď sa chystáme na tie majstrovstvá, bolo moje detstvo jednako futbalove.

Fajn, tak to by sme mali. Dávam si fajku k "detstvo". Teraz postúpme ďalej. Viete, kto som, preto Vás, Dušan, iste nezaskočí, Titel, táto otázka od Puberta: Aká bola Vaša puberta?
Dúfal som, že sa na to nespýtaš. Ako by som to...budem úprimný, veď som bol úprimný aj doteraz. Uznaj, že v čase, keď sa chystáme na MS v hokeji, priznať, že moje detstvo bolo aj v tomto čase futbalové, je úprimné. Tak budem úprimný aj teraz. V puberte sa naše jazykové znalosti zlepšili.

(Smiech)
Nie, nehovorím o bozkávaní. Začali sme sa učiť po anglicky. A vtedy sa to skončilo. Môj pokoj, rovnováha, všetko bolo preč. Stal som sa terčom nemilosrdnej šikany...pre svoje priezvisko. Tit+el.
Všetci sa mi smiali, volali ma Cicka.

Ďakujem, Dušan, za úprimnosť, Titel. Ešte, ak by som mohol doplniť, napadol mi taký enhancement - však vratíte, že ste sa učili po anglicky, tak môžem azda aj také slovo použiť - toho vtipu. Tit, to je jasné. Ale mám vysvetlenie aj pre to "el". Akoze "L" ako veľkosť pri oblečení, že Tit veľkosti L. Dobré, nie?
(Plač)

Dušan, nechápete, Titel? Však Vám chcem pomôcť. Uznajte, že veľké cecky idú, však stačí prebrowsovať top fotky na birdzi a každému je to hneď jasné. Keby Vaše priezvisko interpretovali tak, ako som to práve urobil, boli by ste kráľ vo Vašej triede aj všade. (Smiech)
(Smiech)

**********************************
Dušanovi Titelovi ďakujeme za rozhovor a tešíme sa na ďalšiu osobnosť, ktorú pre vás, milí birdzáci, najbližšie vyspovedáme!

 Blog
Komentuj
 fotka
hnisavica  3. 4. 2011 11:11
 fotka
tomas  3. 4. 2011 11:11
hehe
 fotka
cabicabi  3. 4. 2011 11:19
pobavilo, v toto nudné nedeľné ráno
 fotka
johnysheek  3. 4. 2011 11:56
pu - ber - T
 fotka
titusik  3. 4. 2011 12:15
no jo Mne len to "el" tam chýba, kurnik
 fotka
fxx  3. 4. 2011 12:39
"Ďakujem, Dušan, za úprimnosť, Titel."
 fotka
hetfield  3. 4. 2011 12:52
Tittel ma plný pytel!
 fotka
fxx  21. 7. 2011 22:15
strašne sa na tom smejem,titel : : : :: : mna toto minule napadol tento blog v robote a som sa strašne začal smiať a tešil som sa až si ho znova prečitam,titel smiley: :
Napíš svoj komentár