Po dlhšej dobe vám, milí priaznivci čítania, ale aj počúvania - ak vám niekto tento text číta nahlas - prinášame text plný otázok, ale aj odpovedí - ak čítate aj odpovede (text ich však obsahuje rovnaké množstvo bez ohľadu na to, či ich čítate). Tento formát sa zvykne označovať pojmom "rozhovor" alebo "interview". 

Dnes teda  uverejňujeme dlho utajovaný rozhovor s bezvýznamným človekom, ktorého napriek jeho bezvýznamnosti milujú mnohí, aj keď to nechcú priznať. Nie je ním nikto iný než váš Pubert Slatinočelný. 

Pubert, tvoj Twitter tlmočil tlupám inteligentov interestantnú informáciu, i síce, že si sa nedávno podujal na takzvanú "gallon of water a day challenge". Mohol by si vysvetliť, o čo v tejto výzve ide?

Áno.

Ďakujem. Z čoho si pil vodu?

Z pohára alebo z fľaše. Ako kedy. Viacerí ľudia na internete spomínajú, že prvý efekt, ktorý si všimli, bolo častejšie a výdatnejšie močenie. Trochu neskôr si viacerí všimli, že ich začalo akoby ešte viac smädiť. Niektorí spomínali, že potreba močiť sa neskôr trochu zmiernila, napriek tomu, že stále pili denne galón vody. Ku koncu 30-dňového obdobia výzvy sú opisované účinky zvýšená energia a zlepšenie stavu pokožky. Ja som na sebe zaregistroval oveľa častejšie močenie, inak v podstate nič. Isté podozrenie na zvýšenie energie by tam bolo, ale neviem to s istotou potvrdiť ani subjektívne, nie to ešte objektívne. Napriek tomu nebanujem. 

Aké účinky pitia väčšieho množstva vody si...hm, to už si vravel...

Áno.

Pri pohľade späť, banu...hm

Banu?

Nie no, len som sa zarazil, lebo aj na to si mi odpovedal.

A to vadí?

Trochu áno.

Prečo?

No lebo to mal byť rozhovor, proste otázka - odpoveď, otázka - odpoveď. A nie že ja sa raz niečo spýtam, ty potom všetko porozprávaš, a potom už sa nemám na čo opýtať. 

Veď čitatelia sa aj tak dozvedia to isté. V čom je teda problém?

Neviem no, nemá to tú formu interview.

Kokos, veď tak sa pozri na to, nemáš pocit, že to má takú formu?

Hm, ťažká otázka. Myslím, že má.

No vidíš. Ty si pil koľko vody? Galón?

Ja ani neviem, koľko je galón. Pubert, prezraďže nám, koľko vody je v galóne vody?

100 percent.

Dosť už bolo sránd!

To nebola otázka. Nekazíš formu interview?

Na to ti už neskočím. Koľko je teda galón? Pri príprave na tento rozhovor (pozn. redakcie - všimnite si, že to má aj klasickú formu rozhovoru, otázka - odpoveď, otázka, odpoveď) som sa dozvedel, že existuje imperiálny a americký galón, pričom je medzi nimi signifikantný rozdiel.

Rozdiel medzi nimi je až 6800km. Ja som sa o tejto výzve dozvedel od kamaráta, Angličana. Myslím, že on pil imperiálny galón. Ale pokiaľ viem, výzva má pôvod v USA - tam určite všetci pili menší, americký galón. Ja som sa rozhodol pre slovenský galón a pil som denne 4 litre vody. 

Takže vo svojom tweete na twitteri si klamal?

A neklamal si náhodou ty, keď si spomínal moj twitter?

Milí čitatelia, viete sami, že sme robili rozhovory s rôznymi hviezdami. Pripomínam, že každučká jedna bola neporovnateľne známejšia ako tuná Pubert. Hviezdy majú maniere, vedia byť kruté. Ale také maniere ako Pubert, to sme ešte nezažili. Práca novinára je pri ľuďoch ako Pubert veľmi náročná. Vyzvŕtajú vás hore-dole, potom ani neviete, čí ste. Ja som však stále Váš.






 Blog
Komentuj
 fotka
purenarcissism  16. 5. 2018 19:25
vitaj spat
 fotka
hnisavica  16. 5. 2018 19:57
Lol
 fotka
jozef511  16. 5. 2018 23:10
picovina najvedsia
 fotka
magick55  16. 5. 2018 23:46
Konecne!!!
 fotka
nicmanenapada  17. 5. 2018 09:38
Priniesol si osviežujúci závan
 fotka
sasi2680  17. 5. 2018 12:21
vitaj doma
 fotka
piter09  17. 5. 2018 12:56
 fotka
barb  17. 5. 2018 15:49
Napíš svoj komentár