Som tu späť. Na chvíľu. Možno na dlhšiu chvíľu

Zapla som si birdz po dlhom, fakt dlhom čase. Nie, že by som mu prestala byť "verná", ale mali sme plno iných problémov, behačiek, naháňačiek a snáh zachraňovať život mojej malej sestričky.

Veľa sa zmenilo, ani neviem čo všetko som tu vykvákala , Veronika je o rok staršia, o niekoľko operácií ľahšia, oveľa múdrejšia, silnejšia a dospelejšia. Zdá sa, že vyhrávame. Nehovorí sa to ľahko, dlho som to nevedela vysloviť, ale áno, bojujeme s rakovinou. Nie mojou, ha, o koľko ľahšie by to bolo. Máme (prežívame to všetci s ňou, takže mám právo na množné číslo) za sebou 5 operácií, niekoľko cyklov chemoterapie a v tejto chvíli čakáme na výsledok testov či sme úplní víťazi. Verím, že budeme

Zmenili sa ďalšie veci. Rodina sa zmenila. Sme tím, takí o akom som iba snívala. Všetko funguje, sme optimistickí, naučili sme sa veriť jeden druhému, ťahať za jeden koniec a byť šťastní. A sme. Veľmi.

Doplnili sme aj deficit domáceho zvieratka. Tentokrát to ale nie je poltonový pes ale malý (zatiaľ) kocúrik, ktorý okrem útokov na naše nohy a ruky, nemá nijaké prejavené negatívne vlastnosti.

Mám sa fajn majte sa fajn aj vy

 Úvaha
Komentuj
 fotka
vreskot000  3. 8. 2009 13:58
pekný blog. prajem vela sily
 fotka
stage  3. 8. 2009 15:08
Keď som si prečítal tvoje posledné blogy, až mi zimomriavky po chrbte behali. Pripomenulo mi to dobu, keď i my sme sa cítili strašne nešťastní, nespravodlivo potrestaní a vcelku bezmocní. Bojovali sme s nepriateľom, proti ktorému je človek malý, malilinký a v našich slovníkoch prevládali slová typu "dúfajme že..., myslíme si, že...., snáď, asi, bodajby..., proste samé slová neistoty spojené s neustálym strachom o blízkeho. Až keď takáto udalosť nastane, človek si uvedomí kopu vecí, pochopí v čom tkvie sila pojmu rodina, viera a láska. Pevne verím a prajem Ti, aby to vo Vašom prípade malo celé šťastný koniec a do budúcnosti Vám to pripomínalo, aký ste dokázali byť silní, zomknutí, vytrvalí a milujúci. Fakt držím palce a každú tvoju radosť zdieľam spolu s tebou.
 fotka
delfi  3. 8. 2009 15:15
..ja som už tiež čo to prečítal...

Prajem..nech vám to šťastíčko vydrží a naďalej nech len rastie..
 fotka
grietusha  3. 8. 2009 15:51
držím všetky prsty, nech sa môžete spoločne usmievať aj naďalej aj tie, čo nemám
 fotka
qissa  3. 8. 2009 21:56
Fíha, ďakujem Posledné chvíle sú fakt pozitívne, určite dám vedieť aj pokračovanie a proste viem, že bude dobre, lebo musí.
Napíš svoj komentár