Je to jedna zo štandardných produktov, ktoré vývojárska spoločnosť Valve ponúka.
Existuje veľa dobrých dôvodov, pre ktoré sa oplatí si túto originálku kúpiť .

1.Obsahuje nasledujúci zoznam hier
Half life2
Half life2:Epizode one
Half life2: epizode two
Half life2:lost coast
Portal
Team Fortress 2
Tento úctyhodný zoznam je to čo k čomu sa môžete dostať . Half-life je séria z legendárnym menom a iste poteší každého, kto má rád nie príliš hektickú strielačku s atmosférou a dobrým príbehom, ktoré je vysvetlený trochu poskromne ale všade je možné nájsť rôzne narážky.

Pokiaľ ide o hektickú strielačku tam tu je multiplayerový Team Fortess 2 . Šialená strielačka v komixovom štýle s vybranými triedami bojovníkov. Každý si príde na svoje od výbušnín až po liečenia.

A keď nieje pochuti akcia tak tu máme vlajkovú loď Valve a tým je portal. Nečakane sa stal hitom rovnako s postavami Gladosa a Companiom cube. Takže vás čaká pekne spracovaný veľmi vtipný a zaujímavý príbeh s logickými hádankami v povedome miestností kde treba používať portály.

2. Cena celej tejto zbierky je 15E. A navyše sa stanete registrovaným vlastníkom spoločnosti steam, ktorá vám na stálo poskytne možnosť stiahnúť vždy novú a nepoškodenú hru . Týmto defakto podporíte Valve a budúci vývoj kvalitných zábavných hier .

K negatívam. No najprv som bol zarazený. Skutočný význam DVD nosičov v obale mi je neznámy, lebo nemajú veľký zmysel . Je pravda, že na ten systém si treba zvyknúť ale pokiaľ máte pripojenie na internet tak služba Steam výhodou .

Tak a teda výsledný verdikt ?
Rozhodne za toľko titulov to stojí .

 Blog
Komentuj
 fotka
kosmiklove  25. 10. 2010 13:35
podla toho co pozeram tak lost coast k tomu neni
 fotka
radianerechtenion  25. 10. 2010 13:39
No môžem potvrdiť, že lost coast k tomu je ale to je najmenšie. Je to vlastne iba jedna misia. V celku zábavná ale kratučká.
Napíš svoj komentár