Bola letná nedeľa, pol deviatej večer. Presne pol.
Už si myslela že "skaprí" na nete a v tom jej napísal. Napísal jej ako sa má a čo robí. Povedala že sa nudí, že by sa šla najradšej prejsť, vyvetrať hlavu a preriediť a pretriediť myšlienky. Bol toho istého názoru. Navrhol je príjemný večer pri sviečkach, víne ale len tak kamarátsky. Nezdalo sa jej to jako zlý nápad. Však sa aj nudila doma.
Dohodli sa, prišiel pre ňu, dokončila na sebe malé úpravy aby vyzerala čo najlepšie a zatvorila za sebou dvere. Objal ju, zoznámili sa a išli do Tesca kúpiť to dobré, francúzske, ružové, polosladké víno. Stále sa mali o čom rozprávať. Jednoducho si "sadli". Kráčali k opustenej lavičke v peknom parku, posadili sa a otvorili tú krásne modelovanú fľašu. Vystrelil štupeľ a zacítila tú krásne ľahkú voňavú chuť, keď jej podal fľašu. Kvapky ružovej tekutiny sa jej rozplývali v ústach a cítila sa fantasticky.
Vonku začalo byť chladno, tak šli k nej do vchodu sa zohriať. Len tak sedeli na schodoch, popíjali víno a nezáväzne sa rozprávali až do skorých ranných hodín.
Bol pozdní večer keď sa museli rozlúčiť... Objal ju a každý si šiel svojou cestou. Chce ho znova... vidieť !
(Ani nevedela že taký skvelý človek v jej okolí existuje... )

 Blog
Komentuj
 fotka
frflos  22. 7. 2010 12:41
to poznaaam
 fotka
ixka  20. 8. 2010 23:41
Ak je to skutočný príbeh, tak sa ho drž... toho človeka....
Napíš svoj komentár