WTF OMG ?!?

Akože, nikdy som proti vzťahom nič nemala a ani proti superstaristom a už vôbec som nikdy ani sa nezamýšľala nad tým, že by som mohla byť schopná písať článok o niečom tak prízemnom, ako je superstar, ale toto mi proste nedá. A aby aj hey.

Už ako začalo to všetko v divadle či kedy, kde (neviem, nemám prehľad, až tak to nesledujem) sa objavovali na rôznych sociálnych sieťach ako je napríklad facebook a podobne najrôznejšie fankluby osoby s menom Michal Šeps. Nechcem nikoho urážať a ani nič podobné, ale príde mi to dosť trápne. Človek si na chvíľu získa sympatie, ukáže sa celému Slovensku, v tomto prípade dokonca aj Česku, pár krát zaspieva a to je všetko. Hviezdička zasvieti a zhasne. Ale o tom je superstar, o tom som nechcela. A ako tento mladý pán postupoval ďalej, stával sa populárnejším, tak by to malo byť a tak je to v pohode. Teraz má celkom slušnú základňu fanúšičiek. A ako začali semifinálové kolá, začali sa objavovať aj udalosti, podľa ktorých ich účastníci hlasovo podporujú tohto speváka. Aj to je ešte celkom pekné. Mne sa zdá len strašne zábavné, ako je polka národa absolútne v trubke z jedného človeka a ako teraz všetci začínajú počúvať hudobný štýl, ktorý uznáva, čiže reggae. Lebo je to desne "cool". Takže ak by ste niekto chceli najnovší recept na to, ako byť in a podobne, len sa začnite venovať tomuto štýlu hudby a už to pôjde, budete zas rovnakí, ako všetci ostatní a márne sa budete snažiť vyniknúť. Hold, aspoň tomuto pánovi spevákovi sa to podarilo.

Pri tomto všetkom veľkom hluku okolo ničoho mi len tak napadlo. To aj ja ak si nechám dorásť vlasy na podobnú dĺžku, začnem nosiť čiapočku s pásikmi aj k obleku či akémukoľvek inému oblečeniu, obliekať si farebné košele, počúvať istý typ hudby, budem mať privreté očká a zhúlený úsmev, či aj na mňa budú baby tak letieť. Dnes som už raz skoro napísala, že ak áno, tak v tom prípade som ochotná to urobiť. Ok, uznávam, nie som.


A týmto článkom som vlastne nechcela nič povedať, pánovi Šepsovi prajem veľa šťastia v budúcnosti, čo sa spevu aj súkromia týka. Škoda, že to druhé už dávno stratil vstupom do superstar.

Smejete sa mi, že som iná? Ja sa smejem vám, že ste všetci rovnakí.

 Blog
Komentuj
 fotka
majusssska  13. 4. 2011 20:54
len prečo nadpis a obsah spolu vôbec nesúvisia?
 fotka
jaro1991  13. 4. 2011 20:59
Najviac ma pobavilo, ako sa kazdy musi hned branit, ze: Ved ja to vlastne nesledujem... Citujem: "(neviem, nemám prehľad, až tak to nesledujem)"
 fotka
windsun  13. 4. 2011 21:02
@majusssska to presne isté napadlo i mna
 fotka
upirka113  13. 4. 2011 21:03
chujovina!!........Mišo je náááj !!!!! a určite sa po ňom opičiť nebudem
 fotka
ladylebensgefahr  13. 4. 2011 21:05
Zdenik ! drbnem ti asi , nebuď na neho zlá a nežiarli, podľa mňa je skvelý a to vieš, že ľudí podobného typu neuznávam, ba som priam na nich alergická ale on má charizmu ! a k nej sa strašne hodí ale blog je dobre napísaný
 fotka
zuziiicek17  13. 4. 2011 21:13
Ja dodnes nerozumiem co ma ten chlapec spolocne so spevom ...
 fotka
pokikko  13. 4. 2011 21:29
tá posledná veta ma hodila zo stoličky ..
 fotka
drilo  13. 4. 2011 22:13
čo je to superstar ???
10 
 fotka
greenbunny  14. 4. 2011 00:10
@zuziiicek17 pýtam sa to isté =/
11 
 fotka
popolcek  14. 4. 2011 14:24
Hm, v tomto blogu som našla ... hm, teda ó áno, nenašla žiadnu vyššiu morálnu hodnotu, ktorá by posunula moje ľudské poznanie o krok v pred.



Áno i ja som si všimla že zrazu počet červenožltozelena v meste na ulici stúpol a výrazných 40% ... a čo? To je ich vec, keď sa chcú opičiť, nech sa opičia. Je v ich záujme či budú originálni, alebo spadať do miliónov na vlas rovnakých.

Za druhé. Na tom čo on robí nie je nič zlé. Rastafariánstvo je jedno z najmierumilovenjších náboženstiev, lebo nie je striktne obmedzené, má pestrú kultúru, históriu a dokonca je v jeho predpisoch istá rituálna činnosť, s veľmi príjemným priebehom i výsledkom, takže to že fajčí trávu je tiež jeho vec a to že po tom akte vyzerá ako ako vyzerá je tiež len jeho vec. Who cares? Operu nikdy nezaspieval, ale NIKTO v tej superstár ani neurobí to čo on. Tak kde je problém?



Posledná veta je tak kruto offtopic až mi očné buľvy vypadli.



PS:" Rada sa hrám na múdru".



Mňau.
12 
 fotka
soolvieza  14. 4. 2011 14:24
esteze chodim medzi ludi, ktori maju vsetko toto pici a nestaraju sa o tieto veci, ktore su ,,aktualne" aspon vacsina
13 
 fotka
funday  14. 4. 2011 15:35
zhulenci vsetkych krajin, spojte sa!
14 
 fotka
belzeboss  16. 4. 2011 02:21
@majusssska to je este jeden z menej rusivych elementov v tomto clanku
15 
 fotka
majusssska  17. 4. 2011 09:20
@belzeboss ale nie, ten nadpis bol ešte úplne iný a viac odveci keď som to komentovala ja
16 
 fotka
impulse  22. 4. 2011 17:32
Šepsa nenávidím! je to obyčajná hviezdička, ktorá znehodnocuje reggae..



» www.birdz.sk/webka/impulse/b...
17 
 fotka
d52  3. 5. 2011 10:42
Raduzik, Seps je po dlhej dobe nieco, co superstar obohati. Niektorym ludom sa jeho vystupenia nemusia pacit, mne osobne sa to, co robi, paci. Vzdy sa na tom smejem, je to zabavne.

Co Ta stve na tom ragge "opiceni". Vies, je to trend mladych, predpokladam prevazne dievcat (v pubertalnom veku). Ak si nahodou aj Ty v pubertalnom veku, tak bud rada, ze aspon Ty mas taky nadhlad, aby si dokazala napisat takyto clanok. A ked sa Tvoj nahlad este zvacsi, uvidis, ze dievcata sa v pubertalnom veku budu opicit po tom, co je in.



"To aj ja ak si nechám dorásť vlasy na podobnú dĺžku, začnem nosiť čiapočku s pásikmi aj k obleku či akémukoľvek inému oblečeniu, obliekať si farebné košele, počúvať istý typ hudby, budem mať privreté očká a zhúlený úsmev, či aj na mňa budú baby tak letieť"

- nie v kazdom pripade to vsak moze vypalit zabavne (alebo uspesne) tak ako v Sepsovom pripade. Rozhodne to vsak skusit mozes, verejnost Ti potom povie, ci si uspela alebo nie
Napíš svoj komentár