Rozprávkové bytosti bez rozprávkového charakteru

Šašo vstal z mŕtvych. Nie síce tak úplne, ale prišlo niečo, čo ho dokázalo konečne po dlhom čase vzkriesiť a dokonca to nebol len alkohol a slečny na jednej zo sociálnych sietí. Keďže jedna konkrétna na jednej z týchto sietí zmazala všetky fotky a dokonca aj ich priateľstvo. Možno tým chcela zmazať celú rozprávku. Blahoželajme, pomohla Šašovi. A ani toto nebol dôvod, prečo Šašo vstal z mŕtvych. Možno len prišiel nejaký okamih, kedy si uvedomil, že je hlúpe zostať tam tak ležať, s Rytierovou dýkou zabodnutou v chrbte. Nie je hanba vstať, ale zostať ležať. A tak Šašo, aj keď po dosť dlhom čase, sa rozhodol, že vstane. Bez minulosti. V inom kráľovstve. Bez Princeznej. Zato stále s Roro a Shrekom, s Hlúpatkom (Ninou), Alkopartnerom a ostatnými. A s novým menom. Odteraz bol Klaun.

Nina prežívala hlúpe obdobie. Rovnako ako Klaun. Aspoň mali niečo spoločné. A tak nikdy nebola núdza o návrh virtuálne sa spolu opiť. Žiaľ, k tomuto ešte nedošlo, pretože buď bol nedostatok alkoholu, alebo nebol alkohol. A tak si museli vystačiť s duševným sexom, občas krásnym milovaním, inokedy agresívnym a tvrdým sexom. Ale bolo im fajn. Aj keď len virtuálne. Nina bola jedným z ľudí, s ktorými sa Klaun stretol tri krát v živote, no napriek tomu ju neskonale ľúbil. Asexuálne, aby sme v tom mali jasno. S Ninou boli niekedy zasnúbení. Fejsbúkovo. No potom prišiel Nacík a Nina Klauna opustila. Fejsbúkovo. A dala sa do vzťahu s Nacíkom. Ale Nacík je hlupák. Nie len preto, že bol zaľúbený, on je proste Nacík. Ale keďže Klaunovi záležalo na Nine, nikdy voči nemu nemal námietky a ten vzťah im prial. Až kým Nacík nezačal vystrájať. A preto je Nina smutná. A Klaun smúti s ňou.

Roro a Shrek sú dve rozprávkové postavy, ktoré nikdy nestratili rozprávkový charakter. Stále boli rovnako rozprávkovo zaláskované a dnes dokonca oslavovali rôčik a tretinku spoločného života. Klaun týmto dvom slečnám (áno,aj Roro aj Shrek sú dámy, pre jednu sa pomenovanie Shrek dokonalo hodí, nie je až tak veľká ani zelená a ani zlobor nie je, ale je rozprávková, to stačí a druhá je proste Roro) šťastie neskutočne prial, boli to dve osoby jeho srdcu nenormálne blízke a nie je to len tým, že Shrek bola niekedy jeho miláčikom a Roro je najlepšou priateľkou a tiež tým, že dve ženy spolu sú proste dokonalo krásne. A obzvlášť tieto dve. Priam rozprávkové. Aspoň oni.

Alkopartner bol vysoko nerozprávková postava. Bol síce krásny a baby by naňho aj leteli, len škoda, že objektom jeho záujmu sa stali chlapi. A jediné ženského rodu, čo ho priťahovalo, boli dámy ako vodka a jej kolegyne. Prípadne sa ešte orientoval na niečo stredného rodu. Takže TO. To pivo, to víno, ... .Zlatý chlap. A nechcel Klauna, čo mu maximálne vyhovovalo.

Klaun bol chorý. Veľmi chorý. Víkend strávil v posteli s horúčkou a halucináciami o Princeznej, ktoré boli vlastne celkom fajn. Konečne bol schopný to všetko uzavrieť, v tej halucinácii sa oňho Princezná postarala, keď mu bolo zle a počkala, kým jej zaspí v náručí, až potom odišla. Okrem horúčky ho trápil aj kašeľ a to taký, až si myslel že sa udusí a tiež už skoro zabudol, aký je to pocit nadýchnuť sa nosom. Ak by ste niekto mali záujem o niečo, čo vlastnil, kľudne napíšte do komentu, začal totiž už písať závet.

Princezná bola niekde ďaleko preč a Klaun nevedel, čo s ňou je. Asi by ho to nemalo trápiť. Ale Klaun bol vždy idiot a zaoberal sa vecami, ktoré sa ho netýkali a teraz to samozrejme nebolo inak. Ale možno je to takto lepšie.

Šašo zomrel. Nech žije Klaun. Postavy nemusia mať rozprávkové vlastnosti a charaktery, aby boli súčasťou rozprávky. Stačí, že majú rozprávkové mená.

 Blog
Komentuj
 fotka
ladylebensgefahr  11. 4. 2011 22:23
Nedostatok alkoholu, zlá konšpilácia hviezd či Nacík už nikdy nezabránia Nine, aby bola s Klaunom.... lebo je to najobľúbenejšia postava rozprávky
Napíš svoj komentár