+18!!Cítila som Luciusov pohľad na chrbte niekde z diaľky, keď Ren opúšťal hrad. Jemu sa nepáčil nápad, že som takouto dôležitou úlohou poverila práve toho, kto sa ma raz pokúsil ZABIŤ. Teraz totiž od tohto BÝVALÉHO ARCHANJELA záviselo, či získam späť svoju moc.

Vybrala som sa do Luciusovej komnaty, kde ma stráže už bez problémov pustili. Dokonca mi aj dvere otvorili... Potichu som za sebou zatvorila a pozrela som na Luciusa. Stál zamyslene pri okne a hľadel dole na dvor.

"Načo boli dobrí tí lovci pri Renovi?" spýtala som sa s prekríženými rukami na prsiach.

"Pre istotu..." odvetil chladne, odpijúc z čaše s krvou. Ani na mňa nepozrel, len hľadel pred seba. Pochytil ma taký zvláštny pocit... hľadela som na samotného KRÁĽA UPÍROV. Vyžarovala z neho krvilačná démonická sila, ktorá ma nútila strachom padnúť pred ním na kolená a zároveň, ma to temno uchvátilo.

Pomaly som k nemu podišla a aj ja som sa zahľadela von oknom.

"Bojíš sa ho?" spýtala som sa - mysliac na Rena - pričom na mňa uprel pohľad. Ja som ale ďalej pozerala na dvor, ani neviem na čo konkrétne.

"Nie. Jeho nie..." pritom vzal fľašu z parapety okna a pomaly nalial rudú tekutinu do pohára.

"Tak?" oprela som sa o rám okna tak, aby som naňho videla. Jeho pohľad bol chladný, žiadny cit sa v ňom nezračil.

"Len som chcel zabezpečiť, aby ti neublížil."

"Mohol si to urobiť aj osobne," zdvihla som pri tom obočie a on sa na to s úsmevom otočil ku mne.

"Áno mohol. Ale nepochválila by si ma, kebyže ho ROZTRHÁM," odsekol podráždene, keď si odpil.

"A prečo by si to robil?" podpichla som ho s úškrnom, zvádzajúc pritom pohľadom.

V tom položil pohár na parapet a pristúpil bližšie ku mne. Pozrela som hore do jeho tmavých pekelných očí. Bol to slastný pocit, cítila som vzrušenie, strach a zároveň TÚŽBU, pričom som ostala navonok úplne pokojná.

"Kvôli jeho slovám," a pristúpil bližšie, pričom si ruku položil na môj bok. "Za jeho blízkosť," šepol mi do ucha a jeho mrazivý hlas mnou zatriasol. Položila som ruku na jeho hruď, keď si ma k sebe silnejšie pritisol. Moje oči začali chaoticky blúdiť v tých jeho, bola som z tej blízkosti úplne mimo.

"Za jeho pohľady," dokončil potichu a palcom opatrne prešiel po mojich perách, pričom na ne túžobne hľadel. Slastne som vydýchla a akoby na tento vzdych čakal po celý čas... pobozkal ma.

Najprv si len jemne priložil svoje chladné pery k mojim, ale keď si ma pritisol ešte bližšie k telu, cítila som jeho neskrotnú vášeň. Jeho pery skĺzli k môjmu KRKU a už som v sebe nevedela udusiť ston. Ruku som priložila tesnejšie na jeho hruď a zacítila som, ako sa mi rozbúšilo srdce, keď bol tak blízko mojej pulzujúcej tepny. Cítil zo mňa pach človeka a chcela som, aby ma uhryzol, chcela som cítiť tú prenikavú silu, ktorá pri tom prebehne telom... chcela som to, túžila som po tom. Ale nemohla som to dopustiť!

Rýchlo som ho od seba odstrčila a oprela som sa hlavou o jeho čelo. Mala som pri tom privreté oči a bojovala som sama so sebou. Keď som mu pozrela do očí, videla som, ako v nich vrie krvilačnosť a zároveň túžba po MNE.

"Nerob to. Angela ťa zabije - nedopustí moju premenu," hovorila som to ťažko potláčajúc neuveriteľnú žiadostivosť. Priam ma to mučilo.

"Ovládnem sa," povedal tak, že sa mu lámal hlas a ja som od žiaľu pokrútila hlavou. Nebol by toho schopný a nemohla som dopustiť, aby mu Angela ublížila.

Na to si zahryzol do pery až mu začala krvácať a odvrátil sa odo mňa.

Pozrela som von oknom, že tu to ukončíme, ale nebola som toho schopná... Zrazu som ho chytila za zápästie, na čo sa prekvapene pozrel na mňa a ja som sa mu vrhla na jeho ústa. Proste som nevládala so sebou, CHCELA SOM HO! Nemienila som čakať! A on ma na to prirazil k stene.

"Čo, ak sa nebudem vedieť krotiť?" spýtal sa hľadiac na všetky črty mojej tváre.

"No, jeden z nás by sa mal ovládať, ale ja to nebudem," odvetila som mu bezohľadne a zlízla som krv z jeho pier, pričom som sa usmiala. Bol to pôžitok, po ktorom som pocítila jeho jazyk v mojich ústach. Ruka mi skĺzla k jeho nohaviciam a odtiaľ prešla hore pod jeho košeľou. Blúdila som po jeho jemných svaloch na hrudi a cítila som CHLAD jeho pokožky. Prešiel mnou mráz a sňal si košeľu...

Jeho ruky ma pritlačili bližšie k stene, pričom ma DRSNE, nedočkavo začal bozkávať. Ani som nevedela kde mi hlava stojí, no moje prsty zašli až k záhybu jeho nohavíc a pritiahla som si ho bližšie k telu. Vtedy sa nečakane ODTIAHOL a skoro som od žiaľu piskla, ale on sa jednou rukou oprel o stenu za mnou. Bol v mojej blízkosti, trhane dýchal, pričom mi hľadel do očí a druhou rukou mi začal vpredu rozväzovať korzet. Ako som hľadela do jeho očí, bolo to, akoby som sa pozerala do temnej jamy bez dna... ten vzrušujúci strach mi podlamoval kolená a zároveň som nevedela odolať. Hrudník sa mi pomaly dvíhal, keď môj korzet hodil bokom.

Dlaňou prešiel záhybmi mojich pŕs a usmial sa na mňa. Vtedy si predo mňa kľakol, ťažko ako pred svoju kráľovnú, na ktorú tak dlho čakal... a tak to aj bolo. Ruky položil na moje boky a pomaly dlaňami postupoval hore bozkávajúc moje telo, pričom mi vyhŕňal košeľu, čo som mala pôvodne pod korzetom. Keď sa dostal k mojim prsiam, košeľu zo mňa strhol ako nič a jeho jazyk začal striedavo blúdiť po mojich bradavkách.

Musela som si zahryznúť do pier, aby som utlmila svoje vzdychy. Ruku som zaborila do jeho dlhých čiernych vlasov a vyžívala som sa v tom... Zase som zacítila jeho pery na svojich a rukami si ma privinul k telu. Úplne som sa mu poddala... Pritisol ruku na môj chrbát a dvihol ma tak, aby som si okolo jeho pásu vedela omotať nohy. Takto ma vzal k posteli s červenými, matne priehľadnými, závesmi.

Položil ma do perín a vtedy naše bozky na chvíľu zastali. Nežne som ho pohladila po jeho drsnej tvári, a potom moja ruka prešla postupne ďalej po jeho hrudi až k nohaviciam, ktoré som mu rozopla... Jeho bozky pomaly prechádzali z mojich pier na bradu, kľúčnu kosť, prsia, bruško... a stiahol mi legíny... Zrazu som si uvedomila, že sa dostal medzi moje nohy a rukou mi prechádza po nohe... z dola, až pekne postupne hore k stehnu, a pod chrbát. Na to som sa oňho obtrela panvou a zacítila som HO.

Pridržal si ma rukou, ktorú mal pod mojím chrbtom, a potom sa lačne obtrel o môj krk. Nasal moju vôňu a zubami mi prešiel po krku. Cítila som jeho dych, každý jeho pohyb... zahryzla som si do pier a zaryla som svoje nechty do jeho pleca... Prehýbala som sa pod ním od vzrušenia z každého pohybu, z každého dotyku jeho drsných rúk...

Zahryzla som sa mu do pier a cítila som, ako mi jeho krv steká do hrdla. Zaboril si prsty do mojich vlasov a už som sa nevládala krotiť. Myslím, že stráže pred dverami počuli viac, ako mali...

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár