Začalo sa to ako každý školský rok, ranné vstávanie, no to by mi ešte neprekážalo, veď som nedávno robila vodičák a ráno som ta musela vstávať. No i tak to nebolo zábavné. Trma vrma v buse a k tomu 20 minutová zápcha na moste, ktorý opravujú skutočne odborné slimáky.

No ale čo škola? Lichôtky môjho starého prašivého školníka, mám naňho mimochodom krásne spomienky. Minulí rok som ho požiadala aby nám do triedy zavesil hodiny, čo som kúpila z triedneho fondu aby sme vedeli na konci vyučovania rýchlo vyštartovať domov... No nakoniec mi strčil kladivo do ruky a spýtal sa, či potrebujem i klince... ochota na úrovni, ale za čo dostáva tie prachy?

Ale tento rok už čosi výnimočného spravil, navoskoval podlahu a cestou do mojej novej triedy som sa dvakrát pošmykla. Už som bola pri dverách a ten najsexy a najsladší chalan z našej triedy si ma so záujmom obzeral. Aj sa mi tak zvodne pozdravil:
"Ahoj" so svojím kamošom sa na mňa začali usmievať a tak mi to i lichotilo.
"Ahoj" usmiala som sa a na to trš! Šmykla som sa a narazila do dverí, myslela som, že sa takéto deje len vo filmoch, no osud zo mňa spravil rovnaké nemehlo.

S kamoškami sme sa na tom poriadne zasmiali a ja som si i hlavu tresla náhodou o stôl.
Potom sa uskutočnilo privítanie riaditeľa, hysterické výlevy odchádzajúcej profáčky a štátnej hymne, ktorú sme ako magori vzadu začali spievať.
Našťastie sme prežili so všetkými končatinami a niečo nám aj zo zdravého rozumu ostalo, a tak sme nachystali kamoške narodeninovú párty, aspoň to mi spríjemnilo deň.

Tak toto by bol môj prvý článok, dúfam, že som to veľmi nezvorala, tak prosím komentujte, či čo... pá!

 Blog
Komentuj
 fotka
petko007  12. 12. 2009 21:15
Pekne pekne vies opisat dee s teba bude nieco velke
 fotka
aerin26  13. 2. 2010 20:48
tak to musela byt haluz... )
 fotka
yoruichishihouin  21. 7. 2010 11:54
Súhlasím z Petkom
Napíš svoj komentár