Budím sa, je mi zle, sako, nohavice, topánky, všetko pogrcané. Vidím niečo čo ešte pred pár hodinami bola pizza alebo hamburger. S úst mi ide smrad, že ani Raid sa s ním nemože rovnať v boji proti hmyzu. Vyzerám tak zle, že sa ma nikto nepokúšal okradnúť. Stará hnusná cigánka mi ponúka sex. Hádzem po nej fľašku od piva a kričím nech zmizne kurva jedna špinavá. Odchádza, ukazuje mi hnusnú piču a nadáva mi, že ma zabije a so mnou aj celú moju rodinu. Zapaľujem si cígo a vysmievam sa jej, že najprv ja zabijem jej všivavé deti a že ja rodinu žiadnu nemám. O chvílu je preč ja mám kľud.

Cesta domov je kľudná. Idem peši a pohľady ľudí, ktorých život je tak zaujímavý, že si nevšímajú čo sa okolo nich deje a slepo si idú svojou cestou nie su schopné zaregistrovať svet kde všetko nie je všetko nablískané a krásne.

S poslendých síl sa dostávam domov a zaspávam na chodbe pri pokuse vyzuť si topánky. Mám krásny sen o tom ako som zo svojou milovanou. Nemá tvár, je to víla, ktorá je so mnou. Ktorá ma doprovádza nádhernou krajinou. Som štastný. Nič viac nepotrebujem. Mám pocit, že dokážem všetko.

Potom sa budím, je mi na zvracanie zo smradu plus do toho som si prdol a pripadá mi to ako keby niekto vypustil chemický plyn. Po štyroch sa plazím do vane, cestou zo seba zhadzujem oblečenie. Vo vani znova zaspávam, teraz už to ale nie je taký pekný sen...

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár