Sú priatelia naozajstný priatelia??
Môžem im veriť , dôverovať?
Ako to všetko zistím?
Existuje odpoveď ?

Niekedy rozmýšľam nad smrťou , že ako sa zatvária moji priatelia,rodina.
Kto by prišiel na môj pohreb? Len ozajstný priatelia by prišli sa so mnou rozlúčiť a vtedy si môžem odpovedať na otázky, ktoré som si v živote kladla.
Či budú plakať, smútiť , hádam nie sú až takí bezcitní , mne stačí len jedna slza a vtedy viem , že mám priatelov , rodinu , ktorí stáli vždy pri mne.

NO ale keď si pomyslím na mojich rodičov možno aj brata že budú zúfali prečo som to urobila.

TAK PRETOTO VŽDY ostanem žiť a neurobím hlúposť , ktorá sa vrátiť už nedá.

A mne stačí len dúfať ,že
mám tých najlepších prietelov,budem
sa snažiť ich podržať či budú smutní , veselí ....
PROSTE sú to oni a mám ich rada
za nič na svete si ich nedám !!!! VZIAŤ

 Úvaha
Komentuj
 fotka
kernoxermon  21. 12. 2008 13:08
pekné a pravdivé
 fotka
i.w.q.a  21. 12. 2008 13:23
ano pravdive..mas pravdu..ale zober si..na pohreb sa ani tak nechodí z ľútosti, ale skôr zo slušnosti..že mnoho ľudí ťapoznalo tak akože sa príde stebou rozlúčiť a možno im bude aj ľúto...ale skutočný priatelia budúaj za tebou možno plakať, vtedy uvidíš skutočných priateľov...a vážne smrť je síce asi to najlepšie ako to zistiť, ale aj tá najväčšia hlúposť akú by si mohla spraviť...neboj ja som prežila niečo podobné..práve teraz...v stredu som si zlomila nohu...a mi len ľudia vypisujú že im je ľúto že práve na prázdniny na vianoce apodobne...a to som si o nich myslela že priatelia sú to... a vôbec ma ani neprišli pozrieť že ako sa mám alebo čo...prišli iba tie, o ktorých som si myslela že sú naozajstné priateľky...a mala som pravdu...nikto iný neprišiel..vidíš aj to je jeden spôsob ako zistiť či tým kamarátom na tebe naozaj záleží a či sú tvoji ozajstný priatelia...pretože priateľ ťa príde navštíviť aj keď budeš chorá...
 fotka
maciatko0985  15. 9. 2010 12:50
priatelstvo je krasne...ale prave a skutocne
Napíš svoj komentár