,,Chcem ti stískať líca ! Vieš, že naozaj chcem.“ Tak znie nový song od Ivana Taslera ktorý výrazne pribral na krku a tým sa mu aj zmenila pôvodná farba hlasu na veľmi Kulynársky spôsob.
Kuly a Ivan, dve megahviezdy slovenského pop music. Vrchol mužského tenoru a dlho chvejúci sa štvorbradok. Týmito slovami by som opísal famóznosť dvoch veľkých spevákov.
V čom spočíva ich úspech? Svoju obéznu lásku vyjadrujú zo srdca a nie je to hanba mať v krvi viac cholesterolu keď feromóny vystreľujú na poslucháčku každým jedným slovkom.
Aj keď štíhly Miroš Jaroš sa vyjadril že nie je to o nič horšie ako keď ťa mama prichytí pri orálnom sexe a vidí ako sa špáraš v nose a pomrlmlavaš Jede jede mašinka.
My tolerantní, ktorým to brúško tiež rastie to vidíme inak. Keď som pred pár rokmi stretol v Nitrianskom Mc Donalds Rytmusa a povedal som mu ,,Čau brácho“, všimol som si jeho veľké brucho a tučný ksicht. Dával si dosť veľkú tacku Mc menu, zatiaľ čom som tam ja bol len pokorne zažehnať suchoty minerálkou.
Nechal som ho slušne sa najesť a po tom ako sa vrátil z toaliet začal som rozoberať svet celebrít. Pustil som z telefónu Kool and the Gang – Celebration a povedal som, že podľa mňa sa nehodím do showbiznisu. On mi nato povedal: ,,Ukáž brucho brácho? V pohode, na tom sa dá, na tom sa dá niečo postaviť“ Viera Bíla, jedna z najlepších československých speváčok a to myslím úprimne, že okrem toho že vie hrať automaty vie aj fakt masívne spievať. Jej hlas je ako veselá zabíjačka kde masť tečie po celom dvore a oškvarky penia v rozžhavenom kotly. Luciano Pavarotti, BB-king, Notorious B.I.G., buď im zem ľahká.. Všetci vedeli ako nato. Iba ťažký človek môže robiť ťažkú hudbu. Rytmus mi ukázal svoje veľké brucho a povedal ,,Tak vidíš kde je sláva?“ Už viš prečo som taký slávny?“ Keď som sa pozrel na to svoje ostal som úplne zahanbený a nenapadne som prepol pesničku na Sidi Tobiasz- Muž z kríža. Potom som si všimol vytetovaného Krista na jeho veľkom bruchu. Usmial sa a povedal: ,,Tehému ver brácho“
Hneď mi ostalo všetko jasné, cítil som sa ako by som nadobudol vyššie vedomie. To preto bol Michal Tučný najlepší folkáč, preto sa Budha zobrazuje ako 200 kilová bytosť, preto sú veľryby chránené a preto chudého Krista každý nenávidí! Preto ho má Rytmus na veľkom BRUCHU !
Tučným patrí svet a Amerika to dobre vie. Vykríkol som od šťastia ,,Fat aaaaass nigga!!!“ Hneď som začal kupovať albumy najtučnejších hviezd, začal som nosiť XXXL a jesť iba stravu bohatú na tuky. S chudými ľuďmi som sa prestal stýkavať a doprial som si málo pohybu. Vedel som že keď chcem dosiahnuť úspech musím sa poddať svojmu pokušeniu. Keď som mal cez rameno gitaru cítil som ako pohodlne je opretá na mojom bruchu, ako sa mi veľkými prstami ľahšie hrajú akordy. A ľahšie sa mi navodzuje uvoľnený tón môjho zastretého hlasu. Kedysi som si musel nechávať v krku zaseknutú žemľu. Cítil som sa ako veľký Joe. Zohnal som si super zamestnanie , v Kauflande pri pokladni kde som vždy túžil sedieť a tlstnúť. Kaféčko je proste naj, v kaféčku pokladne, proste to je kaféčko, kaféčko je najlepšie. Ale treba dodať že ako všade aj v tomto smere existujú výnimky, veď zoberme si ženský fenomén Zuzana Smatanová ktorá má síce tlstý hlas ale výslovnosť hlások je výrazne chudá. A miesto feromónov jej hlas zanecháva v človeku niečo podobne neopísateľné ako poľská čokoláda na jazyku. S takým jazykom potom môžeme vymastiť plech na pečenie alebo ho použiť ako lubrigant pri análnom večierku.
Skôr ako som sa stihol o pol noci objaviť medzi dverami maminej izby s otázkou ,, mami, máš ma rada taký aký som?“ som pribral 60 kíl. Aj keď som ťažší ,svet je ľahší a v maminej izbe som sa objavil, ale už len pred dverami, s poznámkou: ,,konečne stojím nohami pevne na zemi.“ Som tlstý, som krásny, som slávny. Mama ma má rada a robí mi jesť.
Idem Turné s Ivanom Táslerom, no nečakane príde k roztržkám v kapele. Manažér I.M.T. Smile chce aby som nahradil v kapele Ivana. Ponuku beriem a dostávam sa do hudobného neba. Priberám na váhe, pracujem na svojej veľkosti. Podpisujem zmluvy veľkou mocnou masnou rukou. Fanúšičky sa mi podpisujú na kozy. Fotím tehotenské akty ako si z boku držím brucho. Prichádzajú však srdečné problémy a záchvaty žlčníku. Som nútený zmeniť stravu avšak náhle zomieram v hotelovej reštaurácií na predávkovanie hlávkovým šalátom s cibuľkou, čočkami v sladkokyslom náleve a francúzskym dressingom.

 Blog
Komentuj
 fotka
chajka  3. 1. 2012 21:43
Toto.

Bolo.

Dobré!
 fotka
antifunebracka  11. 6. 2012 18:03
toto.

bolo.

super!
 fotka
orfea2  11. 6. 2012 18:20
ivan neni zas tak tlstý



navyše nepoznám nikoho kto by s vekom chudol, práve naopak
Napíš svoj komentár