Nepamätám si nič preto ani neviem ako som sa tu ocitol v rade na bravčovú krkovičku v 50% akcií v športovom úbore.
V jednej ruke držím tenisovú raketu a v druhej žmolím 5 eurovku. Je už pekne vlhká, ako vysoplená servítka zo sennej nádchy. Všetky babky naokolo tu majú na sebe trička s logom HZDS, alebo Black Sabath a hneď mi začne byť podozrivé že niečo tu nevonia.
Možno je to aj tá krkovička ale ja mám skôr pocit akoby tu bol cítiť puch starobinca, ale bez tých farmaceutických parfumov. Viem že som naposledy hral dobre nahodený matchball s Angelinou Merkelovou, naraz len ostré svetlo a som tu.
Je to jasne. Presunul som sa v čase zatiaľ čo ten zmrd Angelina ma teraz nabije v poslednom sete a zasa ja budem za najväčšieho luzera len preto že mám proste tak rýchli švih, že dokáže otočiť nalomený časopriestor o par etáp dozadu. My ľudia s vypracovaným genetickým kódom to nemáme také ľahké akoby si to taký sústružník predstavoval. Napríklad keď si Jenifer Lopes dala predurčiť svoju dcéru aby mala rada slepačí vývar, ktorý Jenifer veľmi rada ponúkala, v istých momentoch života sa jej dcére vyskytla zvláštna fundamentálna fóbia pri ktorej sa maskovala za veľkú strašidelnú morku a s Bibliou v ruke otvorene protestovala na Wall Street za záchranu pôvodného jedálneho lístka v ITSU Restaurants. Podobná anomália sa vyskytla aj Gorgemu Bushovi mladšiemu, ktorý bol predurčený aby miloval spojené štáty celým svojím srdcom, keď v apokalyptickej finančnej kríze stredného veku začal svoju krajinu vnímať tak posvätne, že organizoval bombové atentáty tam kde si dovolili zobraziť americkú vlajku. Dokonca sa sám angažoval na vodcu militantného hnutia voči krivde ktorú celý čas svet na spojené štáty páchal. Veda Epigenetika prináša v živote neobyčajné prvky, a neobyčajné prdy. Prináša nám to nový zaujímavý svet plný neobmedzených a nevšedných možností a hlavne vedcom super srandu, ktorá je dokonca dotovaná pre tento šťastný úsmev. Vedecké katedry každý rok vyhlasujú veľmi originálnu a prestížnu súťaž o naj crazy zdeformovanú humanoidnú postavičku roka. Vždy to vyhrá nejaký punkový spevák. V kategórií CZHP sympatia a CZHP sms to však tento rok prevalcovala Iveta s kódom 99200191990112.
Je to vzrušujúce.
Spomínam si akoby to bolo včera keď som kamarátom v škole dával ovoňať ponožku napustenú toluénom a v napätí sledoval čo sa s nimi bude diať. Vtedy som pochopil že chcem byť lekárom.
Úlohou medicíny totiž nie je len zachraňovať bohatým ľuďom životy, ale aj zarábať prachy. Preto je potrebný výskum. Epigenetika priniesla veľké poznanie. Poznanie je silný proces v mozgu na ktorý si navykol napríklad Johan Sebastian Bach, keď sa bezmocne snažil o dokonalý rozbor piesne Aqua- Barbie girl, Samo Chalupka ktorý po prečítaní Gramatica slavica od Bernoláka mentálne zlyhal na predávkovanie poznaním.
Dnes sa však stretávame v strednej a nižšej vrstve obyvateľstva stále častejšie v s výskytom retardácie a chronickej demencie s príznakmi neovládateľnej snahy predbehnúť sa v rade na košíky.
V krajinách ako USA a Británia to už vyústilo v občiansku vojnu a museli preto zbombardovať Lýbiu. Keďže táto demografická krivka obyvateľstva je daná viacmenej od Boha, Vatikán pri týchto príležitostiach očakával návrat Ježiša Krista a pozval tanečnú skupinu Old school brothers či by nespravili show na námestí Sv. Petra pre túto veľkú udalosť. Avšak je pravda že pápež Benedikt si chcel radšej počkať na konečné výsledky Slovensko má talent, pri všetkej úcte ho kardinál biskup niekoľko krát upozornil že to čo sleduje, je Farmám hľadá ženu. Benedikt však žije vo svojom svete, odvtedy čo zomrela Amy Winehouse sa nevie zmieriť so smrťou soulovej speváčky. Mládež zdieľa tento smútok s pápežom a v súcitu sa rozhodla tento rok vymeniť dušičky za halloween- sviatok strašidiel, monštier a zrúd.
Média týmto veciam už nevenujú moc veľkú pozornosť, odkedy začal robiť reportáže Ján Tribula v presnom stanovenom čase 3 minúty, 35 sekúnd, posolstvo televíznych nových nabralo na kvalite a konečne má ten správny sociálny cit pre informovanosť obyvateľstva. Ľudia tejto krajiny totiž potrebujú vedieť čo je zlé a čo je špatné, to dobré je pre Rakúšanov. Komu by uškodila informácia o troch vianočných kaporom, ktorým fun fon môže volať zadarmo po celé 3 roky, že sa jedná len o metaforu s rasistickým podtextom, takže netreba na Vianoce kupovať žiadnych troch kaprov ako to spravila pani Jolana so Žiliny, ale stačia mrazené filé. Samozrejme sa cení aj profesionálne zvládnutý záver reportáže: ľudia jedným dychom dodávajú, že s takým niečím sa ešte nestretli a ako sami vravia, aj keď je ťažká doba, bude ešte dlho trvať kým si zvykneme na také prijebané reklamy. Pre televíziu Joj, Ján Tribula.

 Blog
Komentuj
 fotka
otvoreneokno  15. 11. 2011 12:13
Na toto by som povedala, že dobrá publicistika!
Napíš svoj komentár