Kam sa podeli moje zámky z cukrovej vaty ? Kde sú moje tulipány, slnko, periny a ako vlastne voňajú ruže ?

Nedobíjam kráľovstvá a všetci už zabudli na to, že som bola princezná. Som len obyčajné dievča.

Už netancujem každý víkend na sladké balady z minulého storočia, hrané z platne, s praskajúcim zvukom v obľúbených oxfordkách.
Teraz sedím za dreveným stolom, do ktorého päsťou búcham pri spievaní dávno zabudnutých rockových velikánov a českých hospodských.

Možno, len to dievčatko vo mne dospieva. Možno, už viem, že z mojich ružových perín, ktoré sú dávno tmavé svet nezmením a možno sa mi to všetko nepáči.

Mám všetko, čo v mojom živote považujem za prioritu. Ešte nikdy som nebola takto ľúbená, nikdy som sa necítila takto voľná a slobodná....a.. nepáči sa mi to.

Sama sebe si nadávam. Zavri hubu, buď spokojná s tým čo máš, váž si to, dostala si čo si chcela, čo ešte chceš?! Kráčaj a nauč sa s tým byť spokojná, musí ti to stačiť.. je to predsa to čo si si priala nie ? tak už konečne drž papulu ! Si zlá!

A nemôže sa človek mýliť ? Nemôže si nebyť istý, či to takto chcel ? Má sa uspokojiť, že dostal aspoň polovicu z toho čo chcel ?

Mám byť spokojná a zmieriť sa s tým, že byť šťastná je privilégium, ktoré má málokto ? Mám byť spokojná a dúfať, že príde aj to "byť šťastná" a ak nie musí mi stačiť "byť spokojná" ?

Neviem.. neviem, neviem, neviem!

Viem len jedno.. človek nie je zlý, ak nevie čo chce...človek nie je zlý, ak tým niekomu ublíži...človek nie je zlý, pretože ľudské city sú natoľko komplikované, že definovať ich ako dobré, či zlé sa nedá a nikdy neviete, či práve vy...vy ktorí ste tak vehemtne bojovali za lásku, nebudete tí, ktorí svojou cynickosťou ublížite niekomu ďalšiemu.

Zlý je ten, ktorý vám túto ilúziu, ilúziu lásky vezme.

 Blog
Komentuj
 fotka
matwejo  27. 6. 2012 16:50
zaujimave...
 fotka
smajdalf  27. 6. 2012 19:31
No moment s tým že všetci zabudli, dobre ?
 fotka
ridiculousnotion  27. 6. 2012 21:02
@smajdalf ty ňe ?
 fotka
smajdalf  27. 6. 2012 21:03
Pozri sa čo máš na oznamku napísané
Napíš svoj komentár