Sú to asi dva týždne.

A konečne som schopná niečo napísať. Fáza kretén prešla, fáza smútok tiež, fáza užívanie slobody tak isto.

Teraz sa nachádzam vo fáze kreténosmútoksloboda. A je to zmiešané.

Strašne mi chýbaš. Vieš o tom ?

Nevieš. Nedáš sa chytiť, nepočuješ ma, nevieš kde teraz som, necítiš ma...
Hovorím o tebe...hej o tebe... nie o ňom. O tebe moja milá. Hovorím o láske.

Chýbaš mi malá, nežná, romantická, starostlivá. Prečo si mi ty "amor nacápaný" poslal do cesty kreténa , keď som bola tak pripravená ľúbiť? Prečo som musela do riti všetko toto cítiť v nesprávnom čase , na nesprávnom mieste k nesprávnemu človeku ?! Prečo mám v hlave toľko prečo ?

Cítim sa malá, stratená vo veľkom svete kde ma nikto nechráni. Cítim sa silná a hľadám ako z toho von. Cítim sa bezradná, lebo to neviem nájsť. Poprosím niekoho kompetentného z hora, z dola aby mi z toho pomohol !

Viem, že to prejde. Bude dobre, zamestnávaj sa, bav sa, užívaj si blá blá blá...To aj robím a som šťastná. Ale tu vnútri tá zrada tak bolí.

Dobre. Utriem si slzy a poprosím ešte raz povolaného, pretože ja mám teraz priveľa práce s rozdávaním úsmevu, aby na môj ubolený kúsok mňa nezabudol.

Ďakujem

 Blog
Komentuj
 fotka
smajdalf  19. 4. 2012 22:37
Tak si teda napisala... Pomozeme, neboj
 fotka
jerometoucanrainbow  20. 4. 2012 00:33
niekedy Hronského človek milión, čo je tvrdší než kameň a mocnejši než oceľ a inokedy zas stopárov sprievodca po galaxii,pre ktorého zjavne neplatia zákony gravitácie..ale presne kvôli tomuto je život krásny...tá nevyspytateľnosť je zarážajúco-fascinujúca
 fotka
h8u  20. 4. 2012 12:18
Napíš svoj komentár